Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum için süs

yunusemreshn12

Bronz 4 Üye
Merhaba bu boylarda bir akvaryumum var.İçini kaplumbağaların hoşuna gidebilcek bir kaç şey almak istiyorum.Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?(Bu eski fotoğraf ısıtıcı aldım ve kurulanma alanı yaptım)

Ekli dosyalar

• 20241029_212816.jpg
    20241029_212816.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 8
Bu hayvanlar geniş ve rahat hareket edebilecekleri alanı seviyorlar. Engel olacak her şeyi gücü yeterse akvaryumdan atmak için sağa sola iter.

Sadece vitasand pro78 marka sarı silis kum yeterli.

Bu hayvanlar geniş ve rahat hareket edebilecekleri alanı seviyorlar. Engel olacak her şeyi gücü yeterse akvaryumdan atmak için sağa sola iter.

Cem bey sizin sattığınız ürünler var mı? İnsanlar hem doğru mal alır hemde güvenilir olur.

Yok ben o işlerle uğraşmıyorum. Ama keşke zamanında yapsaymışım. Şimdi hiçbir şey bulamıyoruz.

Ben onu deneyimledim miniminicik bir ağaç koydum en köşeye onunyerinden söküp sağa sola ittiriyor başıyla 😅

Geri