Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum ısıtıcısı

yunusemreshn12

Bronz 3 Üye
Merhaba benim 2 tane küçük kaplumbağam var.Daha alalı 2 hafta olduğu için akvaryum almadık şuan verdikleri plastik kapda maalesef.Isıtıcı almak istiyorum ama normal balık akvaryumu ısıtıcısı olabilir mi? Yada önerdiğiniz bir ürün varsa link atabilir misiniz...

normal başık akvaryumu ısıtıcısı zaten hocam tetra ht 100 alabilirsiniz akvaryuma da bir an önce geçmeye çalışın kış geldi hayvanlar soğuğa gelemiyor nasıl bi akvaryum almayı düşünüyorsunuz

normal başık akvaryumu ısıtıcısı zaten hocam tetra ht 100 alabilirsiniz akvaryuma da bir an önce geçmeye çalışın kış geldi hayvanlar soğuğa gelemiyor nasıl bi akvaryum almayı düşünüyorsunuz
Normal sade 50x60 akvaryum alsam kuru yeri fln kendim yapabilir miyim

50 60 cm uzunlukta mı hocam yapabilirsiniz tabi sitede örnekleri var bakının diğer gönderide de yazdım 50 60 cm uzunluktaki bi akvaryum bi süre götürür sizi büyüdükleri zaman ömürlük akvaryuma geçmeniz gerekecek ama

Akvaryum ne kadar büyük olursa o kadar uzun süre gider.

Ölüm kabı dediğimiz kapta ise ona su ısıtıcı olmaz. Tam batan model olmak üzere en az 15 cm su derinliği olmalı.

Kuru alan örneklerine buradan bakabilirsin.

Isıtma lambası konusunda burada bilgi verdim.

Geri