Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum ısıtıcısını nasıl konumlandırmalıyım?

Miele

Yeni Üye
Burada yeniyim ve yardım için nereden soru sormalıyım bilmiyorum inşallah doğru yapıyorumdur. 22 litrelik akvaryumum var ve 25w lık ısıtıcı aldım dik şekilde takarsam su seviyesini yükseltmem lazım o zaman kuru alan ıslanıyor, yatay olarak takarsam sorun olur mu? Videolar izledim hep dik takın diyorlar aldığım petshop yatay tak dedi ne yapmalıyım? kaplumbağam çarpılsın istemem allah korusun. Nasıl yapmalıyım ve neye dikkat etmeliyim?

Burada yeniyim ve yardım için nereden soru sormalıyım bilmiyorum inşallah doğru yapıyorumdur. 22 litrelik akvaryumum var ve 25w lık ısıtıcı aldım dik şekilde takarsam su seviyesini yükseltmem lazım o zaman kuru alan ıslanıyor, yatay olarak takarsam sorun olur mu? Videolar izledim hep dik takın diyorlar aldığım petshop yatay tak dedi ne yapmalıyım? kaplumbağam çarpılsın istemem allah korusun. Nasıl yapmalıyım ve neye dikkat etmeliyim?
Isıtıcının üzerinde minimum su seviyesi yazar. Eğer tam batan model ise tamamı su içinde, değilse de su seviyesi yazan yere kadar suya daldırın.

Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak çapraz yerleştirebilirsiniz.

Geri