Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Fotoyu suyu doldurdugunda cekmiş olabilir. Kaplumbaganız büyük mü? Bende iyi bir dış filtre var ama ilk günkü gibi kalamıyor su. Onun için iki tane dış filtre kullananlar var böyle ilk gün gibi kalıyor su uzun süreFiltrenizi merak ettim. Ben bir türlü akvaryumu berraklaştıramadım. 3 günde bir suyu tamamen değiştirmek zorunda kalıyorum. Çok bulanıklaşıyor. Hangi marka sizin ki? Memnun musunuz?
Hayır beri günler böyle çalışıyor filtre su tertemiz harika ama önemli daha iyi olur sağlıklı ben memnunum rahatım 5 w diş fitre muhteşemFiltrenizi merak ettim. Ben bir türlü akvaryumu berraklaştıramadım. 3 günde bir suyu tamamen değiştirmek zorunda kalıyorum. Çok bulanıklaşıyor. Hangi marka sizin ki? Memnun musunuz?
Akvaryumda kaç litre su var?Filtrenizi merak ettim. Ben bir türlü akvaryumu berraklaştıramadım. 3 günde bir suyu tamamen değiştirmek zorunda kalıyorum. Çok bulanıklaşıyor. Hangi marka sizin ki? Memnun musunuz?
Değil iki yavru kaplumbağa var ama kaka piş dolaşıyor gibi ama diş fitre mini çok güzel her zaman bakımı kolay iyi idare ediyorumFotoyu suyu doldurdugunda cekmiş olabilir. Kaplumbaganız büyük mü? Bende iyi bir dış filtre var ama ilk günkü gibi kalamıyor su. Onun için iki tane dış filtre kullananlar var böyle ilk gün gibi kalıyor su uzun süre
Evet bendeki kapluşların kakası sizin kapluşun boyutundaDeğil iki yavru kaplumbağa var ama kaka piş dolaşıyor gibi ama diş fitre mini çok güzel her zaman bakımı kolay iyi idare ediyorum
İki tane boncuğum var. Biri 10-12cm diğeri 3-4cm kabuk boyunda. Yaklaşık 80-90lt su var. Filtre markası aquel 7.2wAkvaryumda kaç litre su var?
Filtre ne marka?
Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
çokk teşekkürlerHaznedekini çıkarıp yerine koyun. Ne çok sıkı olsun ne de gevşek. Suyun içinden geçtiğine emi