Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum kokusu

Dış filtre ile uygun döngü yapılarak Mertcan. Birde ufaksa akvaryumu büyüterek. Bir yöntemde sık ve büyük oranda kısmi su değişimi.

Cvp: Akvaryum kokusu

Emre abi sık ve büyük oranda derken ? benim akvaryumu biliyorsun ne kadar süre zarfında ve ne kadar litre değiştireyim ?

Cvp: Akvaryum kokusu

emin koku ile birlikte hafif bir sararmada meydana gelir. bir maşrapa suyu lavaboya yavaşça dökerken rengine bak. bunu mango kökü ile karıştırmayalım o da sarımsı renk verir. neyse durum koku olarak ciddi boyuta gelirse yarıya yakın bir yenileme iyi olur. veya haftada iki defa 1/3'te olur. iç filtredeki süngerin orta göbeği boş ise onu elyaf ile doldur. fazla sıkı olmasın. o da minik pislikleri alır. ben daha vakit bulamadım izmire gidersem içine sığacak büyüklükte lav taşı alıp içine doldurucağım. bu da amonyağı emip nitrit ve nitrata çevirecek bakteri ortamı sağlayacak bir döngü yaratacak. ayrıca hayvanları üşütmeyecek şekilde ara ara odayı havalandırman da iyi olur. kapalı oda da koku yoğunlaşması buharlaşma etkisi ile birlikte yoğun olacaktır. kışa kadar sıkıntı böyle devam edecek.

Geri