Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu ürün nasıl bizim eve yakın olduğu için adam minibüsde ayarlarım dedi son 250 dedi bana 200 ye düşürtüp alimmi tavsiyeniz nedir 150 cm çok fazla fakat onun ben 40 cm ini cam bölme ayırcam tamamen toprak yapıcam suyu tam doldurcam yada kuru alanı akvaryumun içine kurup suyu o yüzden az doldurcam tam doldururp dışarı yaparsam ona göre filtre falan bulmam zor yani
ayrıca dolabı mevcut altta sadece kapak takılacak görüştüğüm 2 ilan daha var onlarında ilanını koyim bi bakın akvaryum bununlada sıkı pazarlık içindeyim akvaryum 3
bu ürün içinde aydınlatma falan istemedim ona göre pazarlık yapıyorum görüşlerinizi bekilyorum
bu ürünler bana yakın bi şekilde kendim getirmem gerek fakat ilk ürünü adam ayarlarım ben dedi
ama ben bu ilk ürünü odama koyarsam yatak ve akvaryumdan başka bişeye pek yer kalmaz ama halletcem artık akvaryum 4 bu üründe var
Akvaryum 3 dedigin estetik olarak cok guzelms akvaryum 4 daha buyuk galiba ben pek anlamam ya da bana oyle geldi bende akvaryum icin para biriktiriyorm o yuzden konu dikkatimi cekti
akvaryum bununlada sıkı pazarlık içindeyim yazdığım adam 230 son gel al dedi bilmiyorum artık ama akvaryum3 hoşuma gittide uzak biraz yani taşıma parası vericem heralde
1. Akvaryum eve daha doğrusu odaya girebilecek gibi mi. Köşe kenar dar yer varsa içeri girmez. Başına bela almış olursun.
2. Akvaryum 2 hayvan varsa en makul ve alınabilir olan.
3. Akvaryumun eni 40 cm bu olmaz. Eleman ölçüleri ters yazmış. Yükseklik ve eni ters olacak. Karıştırmadıysam mobilyayı vermiyor.
4. Akvaryum bunun da albenisi var yalnız bombeli 45 dediğine göre normal eni 40 cm' dir o halde bu da olmaz. Yinede sor en mi 45 bombeli kısımdan mı 45 cm.
Eğer cam kalınlığı 10-11-12 cm gibiyse 2. Akvaryumu kaçırma. Telden hesaplama bölümüne giremiyorum. 10 mm cam kalınlığı dahi az düşebilir.
abi hepsi 10mm akvaryum 2 adam gel al dedi son 230 sana dedi mobilya dahil gidip alim diyosun yani
abi hesaplama bölümne girdim güvenilk seviyesi 2.0 oluyor 2.5 olması için 11mm cam istiyor
ama ben suyu 70 cm doldurmam yani 50 cm doldurup üstüne kuru alan cıkıcam
akvaryum 3 mobilyayıda veriyor onlada pazarlık yapıyorum 100x40x60 onun ölçüleri
abi 1. akvaryum şöyle diyim mobilyadan ayrılabiliyor yani bi şekilde onu eve sokarız dik falan yapar gene sokarız o önemli değil hangisini önerirsiniz abi 150cm de büyük yani yatakdan biraz kısa işte
150' lik tabiki güzel ama içine koyacağın ürünler en az 1500 tl tutar. Yani yan maliyetler yüksek. İçlerinde en mantıklı ve kullanışlısı 2 numara yani 110*50*70h olan.
Enleri 50 cm olsaydı 3 ve 4. Düşünülebilirdi. Ama içlerinden birisinin dişi olma ihtimali olursa bu yeterli gelmez.
2 tane hayvan olduğuna göre bu fazlasıyla yeter.
Parayi denklestorince benle de baya uğraşcaksiniz cem abi şimdiden kendinizi hazırlayın )
Sanada simdiden hayırli olsun aytekin kapluşun cok mutlu ve huzurlu olacaktır eminim
Dogru en 40-45 asla kurtarmaz diside ikinci akvaryu icinse o cam kalinligini ben odama koyup rahat uyuyamam 2.5 sinirdir omurlukte 3 en iyisidir fakat 1. akvaryumun yuksekliginin az olmasi cam kalinligi konusunda avantaj bence onu kacirma oda konusunda benim odanin 3 te 1 akvaryumonda sikinti yok yalniz tek kisi akvaryumu sokamassin diyecektim ama en 50 oldugu icin rahat girer benim akvaryum 160*80*70 ornegin kapi 76 cm ters cevrilerek sokucak ama bu akvaryumda o sorunda yok gayet iyi bence
Aslinda litresi cok degil ic malzemelerde fark bence ikinciyle 300 tl yi gecmez
Sen al da biz uğraşalım. Kuru alanı o şekilde yapma altı kir bağlar ve taban ile uğraşma sıkıntılı olur. Su oranını düşüreceksen akvaryum üstü kuru alan yaptırıp rampayı uzun tut.
50 cm az olur 100 cm su yapip akvaryumun 50 santimi camla bolunebilir benim 160 lik icin ilk oyle yapmistik sonra degistirdik gerci
Yok rampaya carpmaz aksine alt plakalari atar surtunerekten
alisarp ben yükseklik 50 cm dedim ama cem abi öyle yapma diyor haledecez bi şekilde artık ben alim getirirmde sonra tartışırız bi abim bana tetra 1200 bedava vercek onu kullanırım bide filtre olarak iyi olur
Slider denmesinin sebebi o zaten en fazla koşup suya girince karşı kısa cama kafa atar. Büyüdüklerinde sallamıyorlar. Benim son iki senin dediğin gibi ilk ikiyi ise yem vermek için suya dürterek indiriyorum. Kutuyu sallıyorum aval aval bakıyorlar.
Aytekin 2 ve 4 numara uygun değil. Bombeli akvaryuma kuru alan yapmakta zor. Ayrıca ben hayvan görüşünü olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. 2 numara zaten cam kalınlığında uygun değil. 3 numara cam kalınlığı olarak uygun ama ömürlükte 40 cm az gelebilir. İlki en iyisi. Sınırda 10 mm cam kalınlığında. Üste kuru alanda yapılabilir. Yada akvaryumun 50 cm bölümü bölünebilir. Üstte kayıt kuşakta varsa ciddi düşün derim.
emre abi ben mas akvaryumdan almayı isterdimde fiyatı çok fazla geldi sıfıra gerek yok düşündüm 2. el daha iyi buldum zaten taşınmaz bunlar 3-4 sene sonra nereye geçersem artık oraya yeni akvaryum alıcam o yüzden 1. çok büyük zaten aldınmı kalır oldugu yerde odada baya yer kaplar hani ciddi anlamda odamı şöyle düşün abi 3 tane tek kişilik yatak yan yana koyacak genişlikte önündede 60 cm oldugunu düşün çok büyük değil o yüzden ben 2 numaralıyı düşündüm cam kalınlığı az evet ama ona çareyide az su koymakta buldum mesela 50cm su yaparım üzerine 3 tane camdan ayak düşün abi ama tabana silikonlu üsü kalın silikonsuz kuru alanı bi nevi tak çıkar olacak düşme sorunu olmaması için mıknatıs kullanırım arkaya. öyle düşündüm bilmiyorum bakıcam ama hafta içi gidip görücem akvaryumu