Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum nasıl olmali

.......

Yeni Üye
Merhabalar iki adet kaplumbagam var bunları yeni bir akvaryuma geciricem şu anlık isiticim vs yok ama filtre ile ilgili hicbirsey bilmiyorum ve UV İBB ışık gibi seyleride tam bilmiyorum yardım edebilir misiniz

Akvaryumu ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Su ısıtıcı ve filtre ona uygun alınacak.

Lambayı hemen alın. Bu konuda bilgi verdim.

Akvaryum içinde çok fazla beklemeyin. Kışa girdik hayvanlar üşütürse akciğer enfeksiyonuna çevirir.

Akvaryumu ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Su ısıtıcı ve filtre ona uygun alınacak.

Lambayı hemen alın. Bu konuda bilgi verdim.

Akvaryum içinde çok fazla beklemeyin. Kışa girdik hayvanlar üşütürse akciğer enfeksiyonuna çevirir.
Ondanda şüpheliniyorum sürekli uyuyor

Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla ağzına damlatın. Yem yiyor ise yeme damlatıp suda hemen önüne atın. 1 hafta sonra bakalım. Akciğer enfeksiyonu olmuş ise geç kalmış olmayalım.

Geri