Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kaç ölçülerde akvaryum çıkar ki bu camdan tahminiMuhtemelen temperli cam, olur olmasına da camcı bunu layığıyla kesebilir mi o önemli.
Uzunluğa mezura yetmiyorDüz kısmı
Uzunluk 190cm en 105 cm civarıMezura değil metre ile ölçeceksin. Birde boyunu uçtan uca ölç.
Uçtan uca 190Eni 105 ise 105 cm akvaryumda boy olur. Yükseklik 60cm uygun fazla yüksek olursa tabana yetişmek zor olur. 60+60 120 iki yan kavise 25 pay burdan gider Akvaryum yan camları da kalan iki kavisli kısımdan bu 25 cm leride eklersen 50 cm kadar çıkar sanırım. Bu 190 düz kısım değil mi uçtan uca değil.
Yani kaç ölçülerde çıkar akvaryum olarak benim matematik berbat hesaplayamıyorumUçtan ucaysa olmadı o zaman 190'dan 4 eşit pay çıkaracaksın. İki uzun cam iki kısa cam olacak şekilde. Bu akvaryum yüksekliğini belirleyecek. 40 desen 160 cm gider. Kavisli olmasaymış iyiymiş bu daraltıyor. Daha üstü zor gibi.
Ya abi aslında akvaryum değilde havuz istiyorum trde yok ama hep yurtdışında var onun gibi bir şey arıyom bulamıyorumCamcıya hesaplattır. Orta kısımdan dikme iki boy cam çıkaracak bu ön ve arka camlar olacak kenar kavisli kalan iki parçanın her birinden bir boy yan cam çıkaracak. Bunu maksimum düzeyde çıkaracak kişi camcı, onun kesmesine göre ölçü belirlenir.
Hayır hayır bahçeye değil bu yurtdışında görsel ekliyorum şimdi aşşağıya böyle havuzlar var 100-300 litrelik falanBahçeye havuz diyorsan o iş biraz zahmetli olur. Dışarı kuracaksın kışın hayvanı kış uykusuna yatıracak yerin olacak. Hayvan kapmaması için çevresine ve üstüne tel örmekte iyi olur.
Türkiye'de hiçbirşey yok. Yurtdışı ürünlerin birçoğunun Türkiyeye gönderisi de yok.
Trde hiç bişi yokBurada da bu poliüretan havuzların benzeri satılıyor ama büyükler ev içine olmaz.
Temizliği dert, bir cam akvaryum kadar kaliteli değil.