Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!left5077' Alıntı:suyum 20 litre akvaryumun hacmi daha fazla ama 20 litre dolduruyorum 6 aylık falan kaplumbağalarım büyüsünler biraz daha doldurucam. sobo 320F iç filtrem var artık artmaya başladı koku napıcam bilmiyorum.
left5077' Alıntı:Haftada bir dip çekimi yapıyorum kum vardı dipte onu çıkardım şimdi boş dip ve pislik yok ona rağmen kokuyor yarın yapıcam temizlik. filtrasyonumdan şüphem yok çünkü filtrenin kasesine elyaf ve nalburdan aldığım sıva süngeri koydum inanılmaz işe yarıyor. teşekkür ederim dip çekimini ve su tamamlamayı arttırırım bakalım nasıl olcak1 2 günlüğüne başka bir kaba alıp yavrularımı akvaryumu çok iyi temizlemeyi denerim en kötü sinirlerim bozuluyor böyle olunca
cayote' Alıntı:left5077' Alıntı:Haftada bir dip çekimi yapıyorum kum vardı dipte onu çıkardım şimdi boş dip ve pislik yok ona rağmen kokuyor yarın yapıcam temizlik. filtrasyonumdan şüphem yok çünkü filtrenin kasesine elyaf ve nalburdan aldığım sıva süngeri koydum inanılmaz işe yarıyor. teşekkür ederim dip çekimini ve su tamamlamayı arttırırım bakalım nasıl olcak1 2 günlüğüne başka bir kaba alıp yavrularımı akvaryumu çok iyi temizlemeyi denerim en kötü sinirlerim bozuluyor böyle olunca
Bende de dipte kum vs. yok ama kaplumbağaları akvaryuma aldığım ilk gün dışında daha da yeri temiz göremedim inanın. Akvaryumun dibi temiz ve kokuyorsa beni aşar daha bilgili arkadaşların cevaplaması gerekir bence.