Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Tasarımı Değişimi

bedra

Gümüş 1 Üye
Merhabalar akvaryumumun tasarımından çok sıkıldım, kapluşum Afacan'da sıkıldı yeni bir tasarım istiyorum şimdiki tasarımın fotoğraflarını koyuyorum.Nasıl bir tasarım yapmalıyım ne eklemeliyim?
Önerilerinizi bekliyorum.

NOT:Şimdi akvaryum tabanında midye kırığı ve deniz kabuğu var.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 210
Akvaryumun tam olarak resmini koysanız daha iyi düşünülebilir bence.Sadece taban malzemesini mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz?

kaplumbağan bence sıkılmamıştır :D
yerdeğişimi onu olumsuz yönde etkiler ve yeni bir yer onu gerer ; alışması uzun sürer
bu yüzden kaplumbağanın yer değiştirmekten hoşlanacağını hiç sanmıyorum umarım yanlış anlamazsın :)

Alt taban kumu süsünü filan değiştirmek istiyorum sadece.

yapay bitkiler ve taşları yerleştirip arkasınada uygun bir fon yaparsan güzel görünüyor.Ama bitkilerin temizliği biraz zor oluyor.Kuartz kumu veya silis kum kullanabilirsin güzel bir aydınlatmayla hoş şeyler elde edebilirsin.
Arkadaşımın birisi küçükken oynadığımız misketlerle tabanı doldurup porselen saksılar ve plastik bitkilerle güzel bir akvaryum yapmıştı.Şimdi aklıma geldi.

Taban için renkli taşlar veya renkli cam olabilir.

ben de şahsım adına akvaryuma sürekli el atmak istiyorum ve zaman zaman sıkılıyorum. ancak hemen kendime şu soruyu soruyorum. o akvaryumun sahibi kim ? tabi ki kaplumbağa. onun da dili olmadığı hiç dokunmuyorum. bence sağlıklı olsun, iyi beslensin yeter. değişiiklik yapmak bence de rahatsız eder. Çünkü doğada bu hayvanlar aynı gölde, suda yaşıyor. Mesela göç etmiyorlar. vb.

Geri