Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum uygun olmuş mu

kapluşcilek

Bronz 4 Üye
Merhaba arkadaşlar :smile: akvaryumdaki suyu yükselttim kuru alanı da yaptım ısıtıcısı da var bir tek filtre eksik onu da yarın takıcam. ısıtıcısını hergün 28 dereceye ayarlıyorum doğru mu? :ff:
renkli taşları da yarın çıkarıcam

akvaryumun görünüşü :

mailto:/photo/my-images/7/dsc03865g.jpg/

mailto:/photo/my-images/41/dsc03866bu.jpg/

Cvp: Akvaryum uygun olmuş mu

Çok hoş olmuş. Renkli taşlarıda kaldırdıktan sonra dibe 3cm kadar silis kum dösersen görsellik mütiş olacaktır bence ve kapluşlarda kumla oynamayı sevdikleri için onunda hoşuna gidicektir :)

Filtreyi koyup dipteki tüm taşları çıkartınca gayet güzel olur. Dipteki diğer taşların yoğunluğu filtrasyonu ve su değerlerini omumsuz etkiliyor.
Kuru alanı oluşturan taş devrilme riski var gibi göründü.
Yazı rahatça çıkaracak bir sistem olmuş.

taşı desteklediklerin hariç bütün taşlar ve bitkiyi kaldır. yalnız şu an için silis kum alana kadar dik taşın çevresinde bir miktarını bırak. devrilip cama vurursa çatlatıp kırabilir. alttaki büyük düz taşı yan çevirip uzunlama destekle yumurta gibi olanı kuru alan olarak kullandığın taşın sağ yan tarafından destek ver. düşme ihtimali azalsın.

Bence güzel olmus akvaryumun ,kuru alani sağlam yaparsan iyi olur :D

kuru alanı değiştirdim filtreyi de taktım şimdi su tertemiz oldu :D

Geri