Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum ve ekipman...

remsemiles

Altın 2 Üye
Herkese tekrar merhaba,
Daha öncede belirtmiştim yurtdışına yerkeşme durumumuz nedeni ile forumdan bir süre uzak kalmak zorundaydım. Kısmet olur ise 1 eylül itibari ile gitmiş olacagiz. Abuzeri yanımda götürmek için gerekli izini aldim. Ancak ekipman ve akvaryumu oradan temin edecegim icin burdakileri satıyorum.

100x40x40 akvaryum.
Eheim 2217 dış filtre
Tetra 200 watt ısıtıcı
Pleksi den yapılmış asma kat kuru alan.
Hortum temizleme fırçası.
Tetra dip süpürgesi
Eheim dip süpürgesi
Turtle bank medium.
Mdf akvaryum sehpası ( kendim yaptırdım)

Hepsi birlikte 500 TL. İlgilenen arkadaslar için istanbuldayim. Tek tek satış düşünmüyorum. Telekkürker...

Malzemelerinin hepsi güzel ve kaliteli. Yeni akvaryum duzeni kuracak veya da degistirmeyi dusunenler icin fiyatida bana gayet iyi geldi

Abuzeri götürebilmene sevindim Selim. İnsan bağlandımı kopamıyor. Oradanda durumunuzu haberdar etmeyi unutma.
Umarım kısa zamanda satışı yaparsın. Bencede fiyat gayet uygun. Sadece filtre toplu istediğin fiyata yakın.

Acikcasi ben 1 ay sonra akvaryumu buyulmeyi dusunuyordum ama simdi acil ihtiyac oldu. Bir de bu kadar uygun fiyata olmasi da cok sevindirdi. Ama kesin bir sey soyleyemem su anda. Istanbul'da oturuyorsunuz sanirim, istanbul icimi satacaksiniz?

Cvp: akvaryum ve ekipman...

Medium turtle banki alabilirim, exo terra mıdır?

Tek tek satış yok yazısını görmemişim, kusura bakmayın.

Evet tek tek satmayı düşünmüyorum. Teşekkürler

selim bende emre gibi düşünüyorum fiyat gayet uygun alacak arkadaşlar için bulunmaz fırsat. abuzer kadayıfı da götürmene sevindim. inşallah kazasız belasız gidersiniz. iyi yolculuklar dilerim. gittiğinde haber verirsin. hoşçakal

Cem teşekkürler. Evet tek tek maliyetini düşürsek bana cok daha fazlaya maloldu. Biliyosun tüm ekipmanları juenpetten alıyorum ben. Yanlış hatırlamıyor isem sadece ısıtıcı ve filtreye 450 liraya yakın para ödedim. Faturaları duruyodur zaten biyerde.

Bu arada listeye ek olarak iki adet bauhous tan aldigim kıskaçlı lambayıda verecegim.

Arkadaşlar yukarıdaki komple listenin tamamını 400 TL ye verecegm. Yolculuga 1 hafta kaldı. Satamazsam artık evde dönüsümüzü bekleyecek.

Yurtdışına çıkmışsınızdır büyük ihtimalle ama ilan hala güncel mi ?

Evet güncel

Güncel fakat suan ihtiyac kalmadıgı için ilk yazdığım 500 TL lik fiyat geçerli.

Güncel fakat suan ihtiyac kalmadıgı için ilk yazdığım 500 TL lik fiyat geçerli.

Geri