Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum ve Kaplumbağalar hakkında durum değerlendirmesi

Cvp: Akvaryum ve Kaplumbağalar hakkında durum değerlendirmesi

teşekkür ederiz :)

melike yükledim resmi. başka resim vardıysa görmediğim için yükleyemedim. facebook yok bende. bu hayvana gammarusu kaç günde bir veriyorsun ?

Bir sürü resim var sadece bu yok. Hergün veriyorum . Bir tanede adını bilmediğim bir yem var.

iki günde bir ver. veya haftada üç gün. fazla kurutulmuş yem kabukta deformasyon yapar. diğer yemin kutusunun resmini çek. eğer açık yem aldıysan onu verme. bayat olabilir. sera raffy P al.

Akvaryumda filtre var mı yada yeterli mi? Mango kökü göremediğim için sudaki sarı rengi ona bağlamadım. Biraz kirli gibi geldi.
Kum biraz yetersiz gibi gözüktü. Bitki olarak plastik olanı çıkarmanı öneririm. Mango kökün yoksa alman iyi olur.
Hayvana uzun ömür dilerim.

Filtresi var yeterli şuan . İçindeki mango kökü suyun rengini biraz sarartıyor. plastik bitkiyi çıkarırım hemencecik.Çok teşekkür ederiz yorumlarınız için.

Geri