Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum

Basakk

Yeni Üye
Merhaba eski hesabımın şifresini bulamadığım için yeni hesap açtım.

Kaplumbağam 8cm kabuk boyunda akvaryumu en azından uzun bir süre kullansın istiyprum şuanki akvaryumum 30cm yana giden dikdörtgen klasik akvaryumlardan 10litreden fazla eminim ondan yana ama daha iyi bir şey almak istiyorum ne tarz bir akvaryum almam daha uzun süre kullanım açısından iyi olur en az kaç litrelik almalıyım

Merhaba eski hesabımın şifresini bulamadığım için yeni hesap açtım.

Kaplumbağam 8cm kabuk boyunda akvaryumu en azından uzun bir süre kullansın istiyprum şuanki akvaryumum 30cm yana giden dikdörtgen klasik akvaryumlardan 10litreden fazla eminim ondan yana ama daha iyi bir şey almak istiyorum ne tarz bir akvaryum almam daha uzun süre kullanım açısından iyi olur en az kaç litrelik almalıyım
Uzun süre kullanmak istiyorsanız ne kadar büyük alırsanız o kadar iyi, min 50-60 litre fazlasında sınır yok. Boyları genelde büyük olur zaten ama kısa kenar en az 25cm genişlikte olsun rahat hareket edebilmesi açısından.

80*35*50h ve 7 mm cam kalınlığında düz dikdörtgen bir akvaryum alın. Sonrası ömürlüğe geçersiniz. Bu hayvanı 2 sene kadar götürür. Sonrasında kabuğunu vurup akvaryumu çatlatabilir.

Geri