KillerPrince
SKF Delisi 5. Seviye
Selam arkadaşlar ısıtıcımdan hiç memnun değilim buradan alacak arkadaşlarada uyarıda bulunayım ısıtıcım roxin çelik ısıtıcı 300w su içinde yatık kullanıyorum ancak suda ısıtıcının altına baloncuklar yapışıyor biraz kullandıktan sonra çıkarıp baktım altı bem beyaz kireç olmuş çeşme suyu kullanıyorum ama çanakkalede su kireçli değil yani içilebilir su diğer konu ise ısıtıcıyı 28 e ayarlıyorum 25-26 yapıyor 29 ayarlıyorum 27-28 arası yapıyor 30 yapıyorum 32 yapıyor böyle bir sorun var
bende hazır 100tl param varken kaliteli ısıtıcı ve yem alayım dedim.
Isıtıcı:tetratec 300w ısıtıcı
Ek yem:Sera Raffy I,Sera Raffy Mineral
Dip süpürgesi
Sera aquatan
ancak ısıtıcıda tereddütteyim akvaryumum 64 litre dolayısıyla 100w ısıtıcı grubuna giriyor ben şimdi ileriyide düşünüyorum ilerde 400 litre akvaryuma geçeceğim dolayısıyla onada yetsin istiyorum oyüzden 300w istiyorum ama roxin deki gibi sorun olmasın çok geldiğinden yoksa sadece hızlımı ısıtır açıkçası biraz tedirginim roxin gibi olmasın diye mesela 28 e ayarladığımda 30a vs uyuşmazlık yaşanması.
Isıtıcı:tetratec 300w ısıtıcı
Ek yem:Sera Raffy I,Sera Raffy Mineral
Dip süpürgesi
Sera aquatan
ancak ısıtıcıda tereddütteyim akvaryumum 64 litre dolayısıyla 100w ısıtıcı grubuna giriyor ben şimdi ileriyide düşünüyorum ilerde 400 litre akvaryuma geçeceğim dolayısıyla onada yetsin istiyorum oyüzden 300w istiyorum ama roxin deki gibi sorun olmasın çok geldiğinden yoksa sadece hızlımı ısıtır açıkçası biraz tedirginim roxin gibi olmasın diye mesela 28 e ayarladığımda 30a vs uyuşmazlık yaşanması.