Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumda Beslenebilecek Canlılar

Cvp: RE: akvaryumda beslenecek canlılar

MurtaZa' Alıntı:
İki kaplumbagayi koskoca akvaryumda beslemek istemiyorum demissiniz. Yanlis dusunuyorsunuz. Ne kadar buyuk o kadar iyi. Onlar buyucek daha. Siz ortamlarini tekrar degistiriceksiniz o zaman. Ben hic degistirmeyin derim. Birakin sicak ve buyuk yuvaarinda kalsinlar.

Aynısını düşünüyorum. Büyüdüklerine boşa masraf yapmamış olursunuz hem. Çok güzel bir dekorla renklendirin sizde...

Cvp: akvaryumda beslenecek canlılar

tabiki tekrar değiştireceğim onlara bir pladaryum yapmayı düşünüyorum esasen ama şimdi değil bu akvaryumda biraz büyüsünler daha sonra onları akvaryumdan sepetliyorum tabi tamamen onlar için yapılmış bir yere şuan için daha süslü bir akvaryum oluşturmak istiyorum ve kaplumbağaları gözlerim hemen bulamıyor o kadar küçükler seneye 15 katına çıkacak bir canlıda değil yani 1 sene veya biraz daha onların yeri bu akvaryum acaba kaç yaşında avlanmaya başlıyorlar çünki çocukken küçük bir akvaryumda bir sürü japonla birlikte bir kaç ay bir kaplumbağa besledim hiç birine dokunmadıki japon oldukca yavaş ve güçsüz bir balık kolay bir av kaplumbağam firar etti japonlar bir kaç ay sonra öldü o macerada bitti şimdi tekrar başladım :D ilk kez bu forumda sallandığımı hissettim ilginiz içinde teşekkürler :smile:

Cvp: akvaryumda beslenecek canlılar

furuichi' Alıntı:
tabiki tekrar değiştireceğim onlara bir pladaryum yapmayı düşünüyorum esasen ama şimdi değil bu akvaryumda biraz büyüsünler daha sonra onları akvaryumdan sepetliyorum tabi tamamen onlar için yapılmış bir yere şuan için daha süslü bir akvaryum oluşturmak istiyorum ve kaplumbağaları gözlerim hemen bulamıyor o kadar küçükler seneye 15 katına çıkacak bir canlıda değil yani 1 sene veya biraz daha onların yeri bu akvaryum acaba kaç yaşında avlanmaya başlıyorlar çünki çocukken küçük bir akvaryumda bir sürü japonla birlikte bir kaç ay bir kaplumbağa besledim hiç birine dokunmadıki japon oldukca yavaş ve güçsüz bir balık kolay bir av kaplumbağam firar etti japonlar bir kaç ay sonra öldü o macerada bitti şimdi tekrar başladım :D ilk kez bu forumda sallandığımı hissettim ilginiz içinde teşekkürler :smile:

Bu forumda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışır ki. Aksini düşünmeyin. Amaç kapluşlar mutlu olsun:)

Cvp: Akvaryumda Beslenebilecek Canlılar

evet gerçekten güzel bir forum herkese yardım etmeyi amaçlıyorlar ve su kaplumbağası ile oldukca bilgililer ama ben daha çok akvaryumla veya başka hayvanlarla soru sorduğum için biraz sıkıntı çıkıyor mesela hala ne yapmam gerektiğinden emin değilim kaplumbağalar balıkları yiyor hatta neredeyse her şeyi yiyor bu şirin hayvanlar böyleyse selemender ejderin ufağı akvaryumdaki taşı toprağı balığı yengeci parçalar diye düşünüyor insan böyle bir problemi yok değilmi yumuşak başlı hayvan bu hayvanın yada sorduğum diğer hayvanların daha önce karma besleyen hiç mi yok kocaman forumda :$

Karma besleyen var ama ayrı yerlerde besleyen arkadaşlar vardı. Hiçbiri ikisini bir arada beslemiyordu :)

biliyorum abi geçen bir arkadaşın akvaryumunu gördüm ordan başladı semender sevdası yani sitede aşılandı bu düşünce bu arada tam sulak alanda yaşaya güzel bir tür buldum ondan almayı planlıyorum axolotl ismi internete baktım pek besleyeni yok sanırım acaba nerden bulucam internetten getirtile biliyormu bu hayvanlar

axolotl'ları biliyorum akvaryumda beslenebiliyorlar.İnternette getirttiren bir site bulursanız ne ala Türkiye'de pek ulaşılamayan bir tür bu... Renklerine bayılıyorum ayrıca :133:

http://awesomebluestuff.files.wordpress.com/2011/05/axolotl1.jpg oyuncak gibiler :D

Ya hele suratları falan... Çok çok şirinler :)

aynen bayıldım bunlara belki yapacağım yeni kaplumbağa akvaryumunun yanına bir tanede bunlar için yaptırırım çok deli sevimliler

3 türde farklı sularda yaşarlar. aynı suda bakamazsınız

Geri