Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumda hava kabarcıkları var

mustafayılmaz

Altın 4 Üye
:neydi: akvaryumumu baloncuklar sardı filtre de ıstıcıda camlar baloncuk dolu ve kaplumbağa için akvaryumda ytapılması gereekn warmı ? mailto:/2reh46o.jpg

Cvp: kaplumbağamın yuvasında balunocuklar sardı ve eksıklerı varsa nerdir ?

Suyu ilk doldurduğumda benimde oluyo. Sıcaklıkla alakalı sanırım. Bi süre sonra normale dönüyo

Buarada kuru alan yokmu?

Cvp: kaplumbağamın yuvasında balunocuklar sardı ve eksıklerı varsa nerdir ?

Oksijen boşluğundan oluyor

Cvp: Kaplumbağamın yuvasını baloncuklar sardı ve eksikleri varsa nedir?

zararlı bi şey mi peki bende de oluyor merak ettim. zararı olucağını pek sanmıyorum ama

zararı yok, eğer hemen kurtulmak isterseniz elinizle veya bir çubukla silebilirsiniz.

teşşekurler kuru alan konusuna gelince ysrdımlarınızı beklıyorum masrafsız bişey onerbılırmısınız ?

Cvp: Akvaryumda hava kabarcıkları var ve eksikleri varsa nedir?

kuru alan lazım satın alabilir veya cd kabından yapabiliresin

Cvp: Akvaryumda hava kabarcıkları var

bu arada oksijen bolluğundan yazıcaktım kusura bakmayın

Mustafa bey fotoğrafta yazan tarih neden 2007'yi gösteriyor ?
Bu fotoğraf yeni değil mi?

Mustafa bey hava baloncuklarının genelde çeşitli nedenleri vardır ama sizin akvaryumun sebebi belli,dinlenmiş su kullanmamanız.

pekı dınlenmemış su koymazmızın kaplumbağaya zararı varmıdır ?

zarar şöyle içinde bulunan kireç klor ve diğer madenler suda yüzer. pet şişeye alınıp dinlenmiş suda bunlar dibe çöker. dinlenmiş suyu dökerken yavaş yavaş döküp dip kısmını koymamak en iyisi.

Geri