Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumda neler olmalı

rosinente

Yeni Üye
arkadaslar ben bır ay once su kaplumbagası aldım kırmıozı yanaklı su kaplumbagası ancask bır akrabagamın balıkları su fıltresı elektırık kacırdıgından dolayı olmus ve bende 2 hafta once bır su ısıtıcısı yoladım oda patlamıs ben kaplusum ıcın cok korkuyorum bana ne yapmam gerektıgının akvaryumun nasıl olması gerektıgını bende akvaryum var olum fanusunda ıken yem yemıyodu ama sımdı yıyor kabuk kısmıda yumusama var esgısı kadar haraketlı deıl lutfen yardım ne tur yem vermem gerek yesılık yemıyor ben karıdes kulanıyorum

yorum yazan yokmu ? ben daha yenıyım nasıl kulanılıyor bu sıte bılmıyorum sadece rosi ıcın kayıt yaptım lutfen bı yorum

Cvp: acılll yardım

Diğer yazınızdan size yanıt verdim.

Cvp: Akvaryumda neler olmalı

benim üç kaplumbağğam var ama ona ne alacağımı bilmiyorum o yüzde bana yardımcı olurmusunuz ^^ hada ben bu siteye dün katıldım

Cvp: Akvaryumda neler olmalı

Semih bey öncelikle başka üyenin forumunda sormak yerine kendiniz başka başlık açsanız daha iyi olur.Bizim de burdan size cevap vermemiz çok uygun olmaz.Forumdaki sabit başlıklardan bakım,beslenme gibi bölümlerdekileri okuyarak bütün bilgileri öğrenebilirsiniz.Kaplumbağalarınız için öncelikle ısıtıcı şart.Onu takabilmeniz ve kapluşların yüzecek alana sahip olması için akvaryum.Kuru alan ,kuru alanı ısıtmak için lamba.Kaliteli yem(sera,jbl,tetra).Vitamin yeme sıkılanlardan kabuk sertleştirici değil.Kabuklarının sertleşmesi için eczaneden devit-3 almalısınız...

Geri