savas_yok
Altın 4 Üye
Merhaba Cem ve tüm arkadaşlar sorum şu yönde. 1 aydır akvaryumdaki suya ek yapıyordum güneşten mi buharlaşıyor diye düşünüyordum hep sonrasında akvaryumun altından sızıntılar olduğu gördüm. Hatta o kadar litre sızmış ki parkeler hafif kavlamış altındaki sehpada aşınmalar mevcut. Uzatmadan konuya geçeyim suyu boşalttım hayvanı başka kaba koydum 2 haftadır silikonlu bant bekliyordum onunla yapıştırdım https://urun.n11.com/cift-tarafli-bant/cift-tarafli-silikonlu-seffaf-bant-10-15-20-25-30-40-50-mm-x-5m-P372695364?GEN%C4%B0%C5%9EL%C4%B0K=10+MM&gclid=Cj0KCQjwjOrtBRCcARIsAEq4rW48R2qMgXhcCnporyySO0Wht9vxrplBbTRjuKGlWo0DiYhqSZVPUb0aAmcjEALw_wcB&gclsrc=aw.ds şunun kalın olanı ile. 1 haftada hafif su koyup test ettik bi sızıntı yoktu bugün tam doldurdum 10 15 lt baktım yine sızıyor. Silikon tabancası ve silikon alacağım da önerdiğiniz bir ürün var mı mini tabancalar işimizi görür mü? Birde içten çekmeyi planlıyorum silikonu
Birde bu süreç biraz daha uzun sürecek gibi koyduğum su soğuktu baya biraz kettle ile ılık yaptım ama derecem yok ama elimle anladığım kadarıyla 22-24 arası. Kaloriferleri de yakacağız bir kaç gün sonra bunun içinde kalması hayvanı hasta edebilir mi
Birde bu süreç biraz daha uzun sürecek gibi koyduğum su soğuktu baya biraz kettle ile ılık yaptım ama derecem yok ama elimle anladığım kadarıyla 22-24 arası. Kaloriferleri de yakacağız bir kaç gün sonra bunun içinde kalması hayvanı hasta edebilir mi