Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumda Slikon

bora

Yeni Üye
Evet sonunda yeni bir akvaryum aldım büyük baya . Ama malesef taşırken çarptım çatladı. Altı çatladı ve ona göre yeniden cam kestirdim sadece o kısma göre onu nasıl yapıştırıcam ?Sıcak Slikon var tutarmı akvaryum slikonunu nerden bulucam ?? :(((

Nalburlarda satılan sistanın akvaryum silikonunu alın. Tecrübeniz yok ise mahalenizdeki bir camcıya gidip yapıştırtın. Fazla bir maliyeti olmaz.

Sıcak silikon akvaryumlar için hem sağlık hem de dayanım açısından uygun değildir.

Yine akvaryum silikonu bulamazsanız sista nın solventsiz ve antibakteriyal silikonunu her yerde bulabilirsiniz. Sağlık açısından aynı özelliklerdedir. Ancak akvaryum silikonundan tek farkı esneme payı daha azdır ama sadece taban camı ve kuru alan yapmak için kullanabilirsiniz.

Komple akvaryum imalatında özellikle 100 litre üstünde akvaryum silikonu dayanım ve esneklik özelliklerinden kullanılmalıdır.

Cvp: Akvaryumda Slikon

Nalburcu ve camcılarda satılıyor.Bu arada tebrik ederim.

Cvp: Akvaryumda Slikon

emin emre belirtmiş sıcak silicon çabuk sertleşen bir madde olduğu için esneklik yapısı yoktur ve çabuk atar. nalbur harici yapı marketlerde de bulabilirsin. veya netten alabilirsin. camcı eskiyi söküp yeniyi eklerse. en az bir hafta orada hareketsiz beklemeli. üstüne koyarsa çatlak kısma silicon sürüp öyle camı üstüne oturtmalı akvaryum imalatçısı bulabilirsen daha iyi olur.

Geri