Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryumdan firar !

cansell

Taç 1 Üye
Katılım
2 Ara 2008
Mesajlar
614
dün gece uykuya geçmek üzereydim daha doğru geçmiştim ama yarı uyanıktım. paaaattt diye ses geldi ! sonra irkilerek uyandım fırladım baktım yerde süleyman neredeyse 1 metre kadar yükseklikten intihar etmiş :D birde hala kendini suda sanıp arka ayaklarını aça aça yüzemeye çalışıyor :D gittim baktım boynunu yaa doğru içeri çekmiş ön ayaklarda içeride arka ayaklarlada yüzemey çalışıyor güya. kabuğuna falan baktım elime aldım birşeyi yoktu. akvaryuma bıraktım dibe çöktü biraz kaldı öyle korkmuş bellki çok sonra yüzeye çıkmaya çalıştı ama çıkmadı biraz daha bekledim sonra debelene debelene tutuna tutuna çıktı yüzeye. biraz daha bekledim iç kanama falan olursa diye korktum. baktım birşeyi yok kapağın aralakık yerine kitap koydum kapağın üzerinede kitap koydum ısıtıcıda yüksekteydi onu suya doğru eğdim yattım sabah baktım birşeyi yok ama baya korkmuş garibim neden çıkmaya çalışıyorlar akvaryumdan anlamıyorum şu kapluşlar :)
 
Kuru alan kaplumbaganın boyunun 1.5-2 katı kadar aşşağıda olursa daha garanti olur diye düşünüyorum canım üzülmessi böylece :) Geçmiş olsun süleymana :)
 
Demek ki Senin Süleyman Cahide abisini örnek almış ha ha ha tam benimkinin üstünden 1 hafta bile geçmeden hoooppp seninkiii
 
hehehehe :D :D evet yaa delürdüler :D kübürün cahidesini örnek almış :D
 
Geri
Üst