Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryumu aldim

Sıddık

Gümüş 4 Üye
Dediğim 100-40-50 ölçülerindeki 10mm cam kalinligindaki akvaryum. 110 liraya aldim konuştuğum yerden. Bir sıkıntısı var mi

Cvp: akvaryumu aldim

siliconlar sağlamsa bir sıkıntı yok. yalnız lamba kapağını öne al. dış filtre ve diğer ekipmanların kabloları ve hortumlar arka tarafta dursun. kapağı arka tarafa alırsan bunları yandan konumlandırmak zorunda aklırsın o da hoş durmaz. diğer taraftan akvaryum üstü kuru alan yapmayı düşünüyorsan o kapağı sökmen gerekecek. sökecek olursan bu sefer o kısmı arkaya al. menteşe delikleri ön tarafta sırıtmasın. bunu iyi düşünüp karar ver. çünkü akvaryum ağırdır. çevirme durumun olmaz. bir defa kurarsın biter. dolap üstüne koyacaksan altına laminant şiltesi ser, mobilya çizilmesin. tabi mobilya ağırlığı kaldıracak sağlamlıkta olmalı. yere koyacaksan altına o ölçüde halı kestirirsin. hayırlı olsun çok hesaplı almışsın.

Sagol Cem abi baya aradim buldum sonunda. Dediklerini yapicam kapak cikabiliyo zaten sabit degil tesekkur ederim tekrar

Kac kilo kum almam lazim? Hangi siteden alsam daha uygun ve güvenli olur

Cvp: akvaryumu aldim

mailto:/urun_detay.aspx?urn=13104&ad=vitasand-dogal-silis-akvaryum-kumu-800-gr-0-7-mm

en temiz bu, paketleme öncesi yıkama var, ama buna rağmen gene yıkama yapacaksın. 35 paket 28 kg yeterli ama yedek dursun dersen 40 paket al. 32 kiloya tekabül eder. 25 kg'likte satılıyor ama nerede ben bilmiyorum. ben bu şekilde aldım leğende 4-5 paket açıp o şekilde parti parti yıkayıp koydum akvaryuma.

Bencede gayet uygun olmuş. Hayırlı olsun şimdiden.
Kumu almışken 40 paket alıp artanı yedekte tut bence.

Geri