Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumu almalı mıyım?

TR[C*]

Bronz 3 Üye
Arkadaşlar benim kaplumbağam ölmüştü,yeniden bakmak istiyorum ama kesin değil akvaryum olarak bu akvaryum iyi midir fiyatı iyi,ve sizce 80cm midir alıyımı?
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-80-cm-akvaryum-40-tl-imalattan-parekende-99130367/detay

Cvp: Yeni akvaryum Bakarmısınız?

Eğer ekipmanlarınızı tamamlarsanız bu akvaryum size bir kaç sene tek kaplumbağa için yetecektir.

Cvp: Akvaryumu almalı mıyım?

Tamam,saolunda soruma cevap alabilirmiyim? evet tek kaplumbağa yavru ,ölçümden baktım 95 100 litreye eşit geliyor.
bu akvaryum iyi midir fiyatı iyi,ve sizce 80cm midir ??

tek kaplumbağa için çok uzun zaman kullanabilirsiniz. ikiye çıkarırsanız 3-4 sene. fiyatıda uygun piyasada 30 lt'likleri bu fiyata satıyorlar. tabi kapakta alırsanız iyi olur. yavru olduğuna göre yarısı kadar doldursanız kafidir. büyüdüğü zaman yüzmesinden anlarsınız ona göre seviyeyi yükseltebilirsiniz. hayırlı olsun.

Tamam arkadaşlar saolun alıcam inşallah sadece o benim gözüme pek 80 cm gelmedi diye tereddüt ettim.kaplumbağa yavru olacak.

Geri