Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum çok bulanık

Mertos

Bronz 5 Üye
Herkese merhaba,
Ben akvaryum suyumu daha iki gün önce değiştirdim ve filtrem neredeyse sürekli açık ama
akvaryumumun içi çok bulutlu görünüyör bu neden kaynaklanıyor:ff:
Lütfen bana olabildiğince hızlı yardım edin^^
Şimdiden herkese teşekkürler:smile:

RE: Akvaryumum çok bulutlu yardım edin!!!

Akvaryum suyu bulanık demek istiyorsunuz sanırım. Koyduğunuz suyu nereden temin ettiniz?

Cvp: Akvaryumum çok bulutlu yardım edin!!!

Suyu bidondan doldurdum yani temiz su.

Icıne yenı kum mu koydunuz?

filtre neredeyse her zaman açık diyorsunuz zaten sürekli açık olması gerekli
akvaryuma konan her yeni aparat akvaryum fizyolojisine entegre olana değin suda bulanıklık veya sararma olabiliyor
birde akvaryumu yıkamaya karar verdiğiniz günden en az 24 saat önce kenara su bırakmalısınız dinlenmiş su biraz daha dayanıklı oluyor

mert sanırım iç filtre kullanıyordun. arkadaşların dedikleri gibi değilse eğer, filtreyi yanlamasına dibe koyduysan su çıkışının verdiği tazyik dipte ne varsa havaya kaldırır.

RE: Akvaryumum çok bulutlu yardım edin!!!

Suyu temizle filitreyi temizle ve dille ısıtıcı suyu buharlaştıra bilir

Cvp: Akvaryumum çok bulanık

suyu bidondan döktüm demişsin o mesajı görmemiştim. akvaryuma direk döküyorsan o da kumu havalandırıp bu duruma neden olur. o yüzden bir maşrapa ile suyu doldurup yavaşça içine dök. kum havalanmadığı sürece bulanıklık olmaz.

Geri