Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum Nasıl?

Masters

Bronz 1 Üye
Akvaryumu tekrar düzenledim ve kuru alanı yaptım , su yüksekliğini arttırdım şuan tek eksiğim UVA-UVB Lamba. Onuda hiç bir pet shop'ta bulamadığım için alamadım.

Akvaryumun şuanki hali nasıl ?

mailto:/0LWrlD.jpgmailto:/9EWbg9.jpgmailto:/l9P4El.jpgmailto:/ZJjnY0.jpg

Suyu yükseltmelisin. Filtre dik dursun. Kaçış boşluğu hayvan dik durduğunda burun yada bacakları yetişemeyecek kadar doldur. Sol arkadakiler taş mı kök mü ? Bir de kum içinde yeşil bir şey var o yosunlaşma ise onu çıkar.

Bir de raffy p yok sanırım. Bir de o yemden al.

Güzel işin büyük kısmını tamamlamışsın. Bir tanede ipek yapraklı bitki attın mı iş tamam.

Uv ampulü alana kadar devit damla kullan. Şu ara piyasa toparlanıyor. Euro dolar da düşüş var yeni bir indirim daha gelebilir. Atakan petshopta satılıyor. Sadece 13 W olanı kalmış. Exo terra 100 veya 5.0 olandan alacaksın.

Geri