Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Kaplumbagalarim gittikten sonra kendimi tamamen baliklarima verdim. Önceden küçük bir akvaryumum vardi boyutlari 30X30X30 olan. Tatilden döndükten sonra 60X30X30 boyutlarinda bir akvaryuma geçtim. Ve sonuç salak bettam halen duruyor bir kurtulamadim ayrica 2de melek baligi eklendi annemin zoruyla. gidip gelip melek akvaryumun orda hayran hayran bakip sonunda ''olsun alalim 2 tane ne olacak yasar gider'' demesiyle bende yiter yaaa deyip aldim.

mailto:/albums/ww123/Forumcu/CIMG2736.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/CIMG2737.jpg
 
Yeni akvaryumun hayırlı olsun :) Balıklarına uzun ömür dilerim özelliklle bettana :D
 
VamPrelLa' Alıntı:
Yeni akvaryumun hayırlı olsun :) Balıklarına uzun ömür dilerim özelliklle bettana :D
Tesekkür ederim, o bettayi leylaya vermeyi bile düsünmüstüm 40 tane lepistesimi yedi ya. Görüntüsü muhtesem kendi hain bir balik. Ne demisler görüntüye aldanmayacaksin çok dogru valla.
 
Tesekkürler arkadaslar. :( leylayi çok ariyorum, akilli durmayan baliklari leylanin yanina atiyordum oda bir iki kovaliyordu baligi tekrar akvaryuma koyunca akillaniyordu. Bettayada bu lazim. :D Saka tabi ama hayvan bu seferde meleklere yanasmaya basladi. Sanki ben onu günlerdir aç birakiyorum yem vermiyorum oda çaresiz kaliyormus gibi davraniyor. Olmaz ki ama ya bir balik hiç ev arkadasini yavas yavas yermi ya. O betta artik kesin yolcu, akvaryumcuyu ariyimda kabul ederlerse gitsin baskasinin kabusu olsun.
 
ayyy çok kötüü zaten beta balıkları araştırısanız etçildirler ve tek yaşarlar çok vahşilerdir ): hiç sevmem ):
 
O haini zaten ayrı koydum. Ilan verdim iki yere eğer kimse almazsa akvaryumcuya verecem artık. Ne yapim onu sürekli ayrı tutamam.
 
genç kaplumbağa' Alıntı:
akvaryumunuzun aydınlatması nedir?

Galiba yanlis bir lamba akvaryumu aldigimda vardi içinde. Akvaryumun düzenini degistirdim fakat bitkilerim hep ölüyor daha önce hiç ölmezlerdi ya. Büyük yaprakli bitkiler daha saglam duruyor.
 
lambanın üzerinde markası ve modeli yazıyodur.eğer bitkileriniz ölüyorsa slyvania grolüx almanızı öneririm.buna ek olarak birde daylıght olabilir.fakat daylıght yosun yapar.slyvania yosun yapmaz.
 
Geri
Üst