Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumumun en son hali :)

samet52

SKF Delisi
merhabalar akvaryumumu git gide geliştiriyorum bu resimleri şimdi çektim yavaş yavaş daha da güzelleştireceğim :)

mailto:/o8bbrq.jpg

mailto:/29c5dhe.jpg

mailto:/6oze5v.jpg

mailto:/20thvmx.jpg

mailto:/1fbp5h.jpg

mailto:/27y953n.jpg

mailto:/vxnu39.jpg

Cvp: Akvaryumumun en son hali :)

teşekkür ederim yavaş yavaş sizde daha iyisinin olacağına eminim

akvaryumunuz gayet güzel olmuş sadece size tavsiyem suyu biraz daha arttırıp rampa çok dik olmuş onu düzeltmeniz geri kalan her şeyiyle güzel görünüyor:smile:

teşekkürler :) su fazlaca yüksek biraz daha artırırsam kaçabilirler ayrıca rahatça tırmanabiliyorlar :)

Rampa cok fazla egimli. Oradan cikmalari cok zor. Ciksalarda cok yorar. Onu biran once duzeltmeniz gerek. Bunun disinda gayet guzel olmus. Elinize saglik.

teşekkürler hiç zorlandıklarını görmedim ama el atacağım farketmemiş olabilirim

Gayet güzel, tebrikler. Rampa konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Suyu 2 cm boşluk kalana kadar doldurabilirsiniz. Bir cisme tutunmadan sıçramaları çok zor.

teşekkürler suyu biraz artırıp eğimini azalttım tavsiyeler için teşekkürler

vay be etkilendim çok güzelmiş

teşekkürler :) kıştan sonra akvaryumlarını değiştireceğim ve daha güzel olacak :)

Ben bu iki ufaklığa bayıldım :) İkiside çok tatlı,akvaryum dizaynıda çok hoş olmuş. :) Kaplumbağanız ve size sağlıklı ömürler :)

çok teşekkürler akvaryuma yeni değişiklikler planlıyorum yine fotoğraflarla paylaşıcam aynı şekilde süleman ve size de sağlıklı ömürler dilerim:)

samet52' Alıntı:
merhabalar akvaryumumu git gide geliştiriyorum bu resimleri şimdi çektim yavaş yavaş daha da güzelleştireceğim :)

mailto:/29c5dhe.jpg
/quote]

samet çeyizleri dizmişsin. inci gibi duruyor.:haha:

inşallah cinsiyetleri farklı olur da tam çeyiz olur :)

Geri