Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumumun yeni resimleri

ecemkoten

Bordo Bereli
Öyle bikaç açıdan fotoğraf çektim :) Paylaşıyım dedim :)

mailto:/img854/3308/img5603y.jpg
mailto:/img231/8996/img5604b.jpg
mailto:/img13/4730/img5606n.jpg
mailto:/img193/6448/img5596o.jpg

Cvp: Akvaryumumun yeni resimleri

gayet güzel ama flitrenin akıntısını kuru alanın en uzak köşesine koyun

turtle bank güzel olmuş.Fakat firarlara karşı tedbir almanız şart.Akvaryum gayet şirin görünüyor :)

Dediğiniz gibi yaptım ama kaplumbağalardan bi tanesi filtreyi kuru alana çıkarken merdiven olarak kullanıyor yoksa çıkamıyor o yüzden oraya geri koymak zorunda kaldım.

zencefil' Alıntı:
Turtle bank güzel olmuş.Fakat firarlara karşı tedbir almanız şart.Akvaryum gayet şirin görünüyor

Aynen biraz büyüdüklerinde direk topuk yapıcaklar :) o zaman o üst tarafı değiştiricem :)

Lütfen kelimeleri daha dikkatli yazalım/alcatraz

merak etmeyin alışınca çıkar :)) biraz zorlansınlar çıkarken birşey olmaz :)) sabahdan akşama kadar yüzmeyi biliyorlar azda tırmanyamı öğrensinler gecen gün japonların yaptı kaplumbağa tankını gördüm düz duvara tırmanıyordu :D

Çok hoş :) ben olsaydım o büyük kayayı çıkarır kum koyardım

kum alınca çıkarıcam onun içine girip oyun falan oynuyolar ondan kıyamadım çıkarmaya :)

benim afacanlar o akvaryumdan 5 dk da firar ederler:) bulabilene aşkolsun sonra:)

Çabanızdan dolayı sizi tebrik ederim ecem hanım.Akvaryum bir harika yem seçimlerinizde doğru.Devit-3 kullanmanızda kapluşun sağlıklı büyümesinde yardımcı olucak.Gayretinize , emeğinize sağlık.<3

Kaplumbağa olasım geldi :D
Yalnız benim düşüncem kumda olsa daha güzel olur şu silis kumu deniliyor heralde beyaz ince bişey :)

birşey sorucaktım akvaryumunuzu kaça aldınız? bende yakında alıcamda fiyatı uygun bakıyorum :)

Arkadaşlar Ecem hanım forumdan ayrılalı çok oldu. Siz kiminle konuşuyorsunuz ?

içindeki malzemeler sanki hep plastik olmuş yanılıyomuyum yoksa

o ilk akvaryumuydu sonra değiştirdi herşeyi.

Geri