Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryumun malıyeti

cemoli12345

Gümüş 5 Üye
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
135
arkadaslar ben kaplumbagalarıma hala ölüm fanusunda bakıyorum ne yazık ki:(kış geldigi için oldukca tedirginleşmye basladım bu yuzden bir an once akvaryum ve ısıtıcı almak istiyorum.akvaryumu camcıdan yaptırıcam.camcı akvaryumu sızce kaca yapar??ısıtıcı ise 75 watt lık buldum 10 lıraya sizce uygun mu??yardım edenlere simdiden cok tesekkur ederim..
 
Camcıya sadece camı kestir bence, akvaryumu sen yap. Çünkü genelde %100 cam silikonu kullanmıyorlar, bu da balıkların ve kaplumbağaların ölümüne sebebiyet verebiliyor.

Umarım ölüm fanusunu çabuk bırakırsın, ben de akvaryuma dün geçtim. Şu an ısıtıcıları yok ama kumları, taşları, mango kökleri, filtreleri vs. tamam. Kış gelsin, UV B lambalara da bakacağız.
 
Isıtıcının markası önemli markasını yazar mısınız? Camcıların yaptığı akvaryumlar akvaryumcuların sattığı hazır akvaryumlardan daha ucuzdur.
 
markası yazmıyor nette buldum kumun altına koyuluyormuş. istersen nete trop akvaryum yaz orada çıkıyor akvaryum ısıtıcıları bölümünde
 
ben 150 ye çıktım sen bunda az veya çok çıkabilirsin bu senin elinde
 
Geri
Üst