Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryumun ne kadar masrafı olur.

seçil

Yeni Üye
tam olarak akvaryumuyla falan ne kadar para ayırmam lazım ?

Cvp: Kaplumbağa pis kokarmı ?

Ömürlük eksiksiz bir akvaryum için ortalama 700 1000 lira arası değişir ekipmana bağlı olarak

Cvp: akvaryumun ne kadar masrafı olur.

Kc hayvan besleyecegine gore değişir. 1 hayvan için minimum 100l akvaryum düşün. 2 tane ise 200-250L arasi. 2 hayvan baz alırsanız, benim kendi yaptirdigim m
Akvaryum 400 (ustu kuru alanlı)
Isıtıcı 70
UV 60
Lamba 2 adet 35
Dış filtre markaya gore değişir fiyat. 200-600arasi
(Akvaryum hacminin 5-6 kati debide al.)
Dekor (mango koku, ipek bitki vs) 70
Silis kum hesabi sitede var. 25 kg 40 TL
Bnm gibi titizsen yüzen partikül sevmiyorsan iç filtre 25 TL,
Birde zaman ayarlı priz en az 2 adet 30 TL( ısıtıcı ve UV lambayı açıp kapama için)
Dip sifonu 5-70tl
Manyetik cam silici (20-50tl)

Opsiyonel
Dalgıç florasan 20-30tl
Otomatik yemleme mak. 40-100 TL
2 adet zaman ayarlı priz 30 tl

400 TL ye kaliteli 2 hayvana uygun akvaryum bulursaniz cok iyi fiyat onu soyleyeyim birde cam siliciyi buyuk hayvanlar sag birakmaz zamanlayicilarda ise tanesi 6 tl

Cam silici temizleme amacıyla ise suda kalmayacak sürekli. Şunu da belirteyim cam kalınlığına göre gücü farklıdır. 6 mm'lik camda kullanılan 10 mm'lik camda tutunmaz. Eğer alacaksanız bunu göz önünde bulundurun.

Dalgıç florasanda roxin 300 6 W yeterli o da en son 10 tl idi. Dip sifonunda elden pompalıyı tercih edin. Pillisi bir işe yaramıyor.

benim zaman ayarlı prizler dijital, elektrik kesintisinden etkilenmiyor, hafızalı 15 tl koçtaşda.
cam silici de 30tl ye 15mm cama uygununu aldım, benim cam kalınlığım 10mm ama güvenemedim ürüne. Baya kuvvetli ama. atmanın.
Akvaryumu da özel yaptırdım 390 tl tuttu. 230Litre rodajlı, 10mm kalınlıkta kayıtlı (alt ve üstten) kenarları çıtalı ve ön camı extra clear cam yaptırdım. :) pazarlık bile etmedim :) hatta eşantiyon buhar camı yapmış birde :) izmirdeysen adres verebilirim

Istanbulda yasiyorum ama fiyat iyiymis gercekten tesekkurler

bende 12 mm'lik olanından almıştım galiba silicinin. belki aynısı olabilir tam hatırlamıyorum şimdi. başka markalarda belirtilmemişti. kocaman birşey.

akvaryumu iyi almışsın. esas maliyet camlar zaten.

Geri