Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumun son hali

Cvp: Akvaryumun son hali

Emre bey su seviyesini dusurdum ama hic uslanmis gorunmuyo.

Biraz bezdirecek gibi haylaz.
Eğer gene olmazsa camcıya çok kalın olmamak suretiyle akvaryum ölçülerinde 20 cm yükseklikte camlar kestirip akvaryum üzerini komple çevirirsiniz. Yoksa hem ona stres hem size.

o ne ya tam canavar bizimkilerde öyle bi dert yok :D olsada sırf akvaryumun üstüne cam kestirdim kaçmasınlar diye :D

Merhaba,tosbişinizi güle güle büyütün öncelikle.Beni ilk bakışta ısıtıcı rahatsız etti,arkaya atsanıza onu,akvaryumun içi ve kaplumbağa rahatça izlensin.Benim en büyük zevkim kanepeye uzanıp tospişimin yüzmesini dalıp çıkmasını izlemek,oyüzden ön cephede alet edavat yok.Bir de akvryumunuz bana biraz yavan geldi.Biraz çakıl veya taş az bile olsa güzel olurdu.Kuru alanda da taşı tavsiye ederim.Kaplumbağanız lambayla ısınmış taşın üstüne çıkıp ısınmayı sevecektir diye düşünüyorum.Şöyle el gibi yassı bir taş kullanışlı olabilir kuru alanda,yassı ve geniş olursa yer kaplamaz.Ağaç parçası da olabilir,tospişin hemen üstüne tüneyeceğine eminim,çünkü doğada daböyle...

Geri