Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Albino su kaplumbağasi arıyorum

Parhastra

Yeni Üye
Arkadaşlar nereden veya kimden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• ultra081apf7.jpg
    ultra081apf7.jpg
    83.3 KB · Görüntüleme: 930
ABD den ithal getirtmek için sormuştum bir kez. Bana 1000 usd demişlerdi. Yasal belgeli ithalat.

Birde bu albinolar genetik müdahalelerle oluyor. Doğuştan bir takım iç hastalıkları ve sorunları olabilir. Yani bir çoğu fazla yaşamaz.

Aynen her sayfanın sağında boylara göre fiyatlar var. Ama bunları örnek olsun diye veriyorum. Yasal yollardan ithalatçı firmalar getirmeli.
mailto:/i.asp?id=100200319&p=Albino-Red-Eared-Slider-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200374&p=Caramel-Pink-Albino-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200424&p=Snow-Albino-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200375&p=Lemon-Yellow-Albino-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200423&p=Worlds-First-Albino-Yellow-Bellied-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200433&p=Golden-Leucistic-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200361&p=Hypo-Pastel-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200321&p=Hypo-Pastel-Yellow-Bellied-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200427&p=Hypo-Translucent-Albino-Red-Eared-Slider-for-sale

Albino yellow bellied fiyatına bak derim :)

Cvp: Albino su kaplumbağasi arıyorum

hangisine baksam stokta gözükmüyor diyor.

1-3-4 nolu seçeneklerde var.

4-5 nolu seçeneklerde var.

3-4 nolu seçeneklerde var.

Bu seçenekleri hayvanların boy ve muhtemelen renk güzelliklerine göre değerlendirmişler.

Bu arada kontrol ettim, ABD dışına satış yok. Sanırım firma Florida yakınlarında yada orada.

gönderim olsa dahi buraya sağsalim gelmesi veya gelipte ölmeyeceğine dair garanti yok. normal kaplumbağaya göre daha titiz bakım lazım.

Evet dediğin gibi Cem. Bu konuyu ve bu firmayı bayağı konuşmuştuk. Yukarıda da dediğim gibi uç üretimler tamamen genetik bozukluklara sahiptir.

Peki ben kırmızı yanaklı dışında bir tür mesela sarı yanaklı falan nereden bulabilirim petshoplarda pek bulunmuyor sanırım ya da bana denk gelmedi

Red eared slider (res) ile beraber aynı familyaya ait cumberland slider ve yellow bellied slider bazen aralarına karışıp gelmekte. Şansa pet shoplarda gezerken yada burada görüldüğünde belirtilirse alınabilir. Bende üç türde mvcut ve bu şekilde edindim.
Geçen ay belirtmiştim bir pet shopta cumberland reslerin arasında vardı ama sonraki gidişimde gitmişti. Daha önce yaz veya başı gibi arka arkaya bu türlerden getiren Bursa korupark avm pet shop ve İzmir altın akvaryum aklımda kalanlardan.
Şu an sahiplendirende bilinen pet shoplarda da yok.

Bende kırmızı kabuklu res istiyorum ama hiç görmedim petshoplarda. İstsnbulda gören varmı şu resimdeki kırmızı kabuklu res kaplumbağalardan?

painted_turtles_8142_lr.jpg

Çok pahalı değilse 1 tane alabilirim bunlardan bulursam

Bu res degildir ayrica slider turu de degildir ve onlarla ayni ortamda yasamaz
Painted turtle bu

Net olmamakla birlikte western painted turtle

Pointed mı :ermm: Peki niye yaşamıyolar beraber? Tip olarakta aynı ne farkederki ?

evet western painted turtle. her kaplumbağa farklı bölgelerde farklı ısısı olan ortamlarda yaşarlar. tip benzer ama ortam farklılıkları var.

Cvp: RE: Albino su kaplumbağasi arıyorum

AEK' Alıntı:
Aynen her sayfanın sağında boylara göre fiyatlar var. Ama bunları örnek olsun diye veriyorum. Yasal yollardan ithalatçı firmalar getirmeli.
mailto:/i.asp?id=100200319&p=Albino-Red-Eared-Slider-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200374&p=Caramel-Pink-Albino-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200424&p=Snow-Albino-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200375&p=Lemon-Yellow-Albino-Red-Eared-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200423&p=Worlds-First-Albino-Yellow-Bellied-Sliders-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200433&p=Golden-Leucistic-Red-Eared-Sliders-for-sale

Albino yellow bellied fiyatına bak derim :)

abi o ney öyle 30$ :O bitirme tezim için siteden bilgiler alırken konulara bakayım dedim ve baktığımla kaldım öyle :O bu albino yellow belly i de kaplumbağa ticareti bölümünde bahsedeceğim ve resmini koyacağım kesinlikle!

30.000$ olacak orası :)

Bu rengi solmuş kaplumbağalar bu kadar pahalıysa benim gösterdiğim kırmızı kabuklu olanlar ne kadardır kimbilir düşünmek bile istemiyorum :D

bunlar nadir türler veya genleriyle oynandığı için pahalı senin gösterdiğinde dahil diğer türler ucuz. burada bir kısmını yazmıştım.
mailto:/forum/Konu-en-pahali-kaplumbaga-turleri-ve-diger-turler-resimli.html

Sorma Zeki, dünyada ilk diye fiyatı yapıştırmışlar.

Weatern painted turtle bu;
mailto:/i.asp?id=100200344&p=Western-Painted-Turtles-for-sale

Diğerleri Cem in dediği gibi genetik oynamalarla yapılıyor. Bu sebeple fiyatları çok yüksek. Bu standart türler normal üretim. Ama dediğim gibi ABD dışına satış yok.

Birde kırmızı karın diyince red bellied diye bir grupta var. Buna slider yada cooter yazmamış o gruplara koymamış ama ben cooter olduğunu hatırlıyorum.
mailto:/i.asp?id=100200305&p=Florida-Red-Bellied-Turtles-for-sale
mailto:/i.asp?id=100200306&p=Northern-Red-Bellied-Turtles-for-sale

evet cooter diye geçiyor slider olarak kırmızı renk kabuğa bende denk gelmedim.

Geri