Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alex Kuru Alana cıkmıyor

Winchesterr48

Bronz 3 Üye
Akvaryumunu buyultup 120 litrelik akvaryum aldım 3-4 gündür neredeyse kuru alana cıkmıyor bir sorun teskıl eder mı 

Not: Kuru alanın herseyı tam

Sartlar iyiye dahi gitse,alismalari zaman aliyor bazen.

Kurualanin isitma lambasini, rampaya dogru verin.Yuzerken,sicagi hissedip cikar belki.

Hayvan yeni ortama girmenin tedirginliğinde önce alışsın. Lambayı rampaya doğru konumlandır ısı algısı çıkmasını sağlar. Sadece bir kereliğine hayvanı kuru alana koy ne olduğunu anlasın. Koyar koymaz kaçacaktır tabi. Bir süre akvaryum civarında hareket olmasın. Kimse olmadığını görünce çıkacaktır.

Cvp: RE: Alex Kuru Alana cıkmıyor

cem' Alıntı:
Hayvan yeni ortama girmenin tedirginliğinde önce alışsın. Lambayı rampaya doğru konumlandır ısı algısı çıkmasını sağlar. Sadece bir kereliğine hayvanı kuru alana koy ne olduğunu anlasın. Koyar koymaz kaçacaktır tabi. Bir süre akvaryum civarında hareket olmasın. Kimse olmadığını görünce
Tedirginlikte oldugunu dusunmuyorum kaplumbagam kıpır kıpır insallah düzelir rahatsızlanmasından korkuyorum

Geri