ThE_DeMoN
Bronz 5 Üye
İki tane kapluşum var. Lefter ve Alex. Alex'in gözlerinde kısa zaman önce bir sorun olduğunu farkettim. Gözleri şişiyordu ve etrafı kırmızı idi. :59: Ertesi gün tamamen kapandı gözleri ve etrafı kırmızıydı yine. :ff: Araştırdığımda bunun akciğer enfeksiyonu yada göz enfeksiyonu olabileceğini öğrendim. Kapluşlarımı aldığım shopa gidip durumu anlattım. :'( Azoo Turtle EyeDrops Göz Damlası önerdi oradaki bey. Aldım. Eve gidince Alex'i ayrı bir fanusa aldım. Fanusu güzelce temizledim. Isıtıcı taktım, su seviyesini çok yüksek tutmadım. (Yaklaşık 5cm kadar) Günde iki kez Azoo Turtle EyeDrops Göz Damlası kullandım, sabah ve akşam. Sudan çıkartıp ayrı bir fanusa alıp 15-20dk Alex'in kurumasını bekleyip gözlerine 1er damla damlatıp, yine 5-10dk bekletip suyuna geri bıraktım. Yaklaşık bu tedaviyi 2 hafta uyguladım. Bu süreçte Alex'i karides ile besledim. Sonuç: Mükemmel! :w00t: Alex şu anda sapasağlam maşallah. Gözlerinde hiçbir sorun yok, cin gibi
Lefter'in yanına aldım tekrar. Çok mutlular. :148: Göz enfeksiyonu ile karşılaşan arkadaşlarıma bu süreci aynen uygulamalarını tavsiye ederim.
mailto:/5wkx3t.jpg
mailto:/5wkx3t.jpg