Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

alıcaklarım

Zilli Hayri

SKF Delisi
Bugün bir pet shopa uğramayı düşünüyorum.Açıkçası yemlerimizin hepsi bitti.Maalesef bu hafta sınav haftası olduğu için alamadım.Şimdi silis kum ve temizleyek şeyi,ana yem ve ek yem,bir de bu hafta lamba almayı planlıyorum.

mailto:/vitasand-dak78-silis-kum-urun2344.html

mailto:/sera-raffy-p-250-ml-50gr--urun1028.html

mailto:/jbl-reptilspot-neodym-100-watt-urun2789.html

Lütfen yanlışım veya listeye ekleyeceğiniz bir şey varsa yine mailto:/
bu siteden bakarsanız çok iyi olur...

Yemlerde birde arti olarak raffy I almalisin burcu
Temizleme dedigin dip cekim aleti mi ?
O ampul olmaz yanliz burcu 100 watt oldugu icin hicbir lambaya takamassn ayrica konumlandirma da yapamassin ve o ampullerin omrude cok kisa sanirim sen 40-60 watt arasi sizin oradaki bir elektrikciden ampul al
Lamban var miydi ?

Cvp: alıcaklarım

kum bizim 0.7mm ye benziyor. alabilirsin. raffy p ve raffy I al. veya tetra gammarus hangisini bulursan jbl'de olur. o ampulü alma. 100 W zaten olmayacağı gibi pahalı ve bir kaç ayda gider. ali sarp'ın dediği gibi normal bir armut ampul işini görür. 40-60 w ne bulursan artık. yalnız lambayı max 40 w alırsan 60'lık ampul yanar.

Cvp: RE: alıcaklarım

Alisarp' Alıntı:
Yemlerde birde arti olarak raffy I almalisin burcu
Temizleme dedigin dip cekim aleti mi ?
O ampul olmaz yanliz burcu 100 watt oldugu icin hicbir lambaya takamassn ayrica konumlandirma da yapamassin ve o ampullerin omrude cok kisa sanirim sen 40-60 watt arasi sizin oradaki bir elektrikciden ampul al
Lamban var miydi ?

Lamba derken abi anladım?
Evet dip çekim aleti. Raffy i yerine tetra nin alicam.

cem' Alıntı:
kum bizim 0.7mm ye benziyor. alabilirsin. raffy p ve raffy I al. veya tetra gammarus hangisini bulursan jbl'de olur. o ampulü alma. 100 W zaten olmayacağı gibi pahalı ve bir kaç ayda gider. ali sarp'ın dediği gibi normal bir armut ampul işini görür. 40-60 w ne bulursan artık. yalnız lambayı max 40 w alırsan 60'lık ampul yanar.

Armut ampul nasil oluyo abi. Bizim odada bir tane lamba var cok iyi ısıtıyor. Ondan alırım olmazsa.

armut ampul bu tip olanlar.
mailto:/forum/Konu-isitma-ve-gunduz-isigi-icin-ampul-ecolite-52-w.html

cem' Alıntı:
40 w vardı ben 60 w aldım 40 dahamı iyi oluyodu

lambanın çekebileceği max güç kaç wattsa o oranı aşmamak gerek. max 60w yazıyorsa 60 olur. bir diğer kıstasta soft yani beyaz camlı olması şeffaf cam ise bu parlak ışık vereceği ve gözlerini açması durumunda etkileyeceği için 40 w olması iyi olur.

Burcu Marmara forumdaki bauhausa gidip ecolite halosoft 52w e27 duylu ampulü al. Mandallı lamban var değil mi?

lamba akvaryum üstünden belli bir mesafeye kadar kuru alanı görüyorsa sorun olmaz. ama güvenlik açısından kıskaçlı her zaman daha iyidir. akvaryuma düşmeyecek şekilde sabitlemelisin.

Geri