Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alışveriş yapacağım

Zilli Hayri

SKF Delisi
Bildiğiniz üzere alacaklarım var.Sırayla yazayım:
Sera reptilin vitamin
Dış filtre için hırdavatlar
80 litrelik saklama kabı (adını unuttum)
Devit3

Kuru alan için bir tane saklama kabı alıcam.

Bu dış filtre hırdavatlarını Yaşarcan abiden takip ediyorum bu arada
.Ne diyosunuz?
En geç salıya tamamlarım.

Boş gözükmesin diye silis kum alsam mı? Ya da başka bir şey mi yapsam?

Cvp: Alışveriş yapacağım

silis kum alabilirsin bence güzel durur Burcu :) benim malzemelerin yarısını alsan sana yetecektir sanırım litre az olduğu için benimkiler ortalama 130 140 lira tutuyor daha sipariş veremedim ama abicim.. Dış filtre için motor var mı ?

Peki o zaman yarın ben pet shopçuyla gidip konuşayım ne diyecek ona göre ayarlıyım.

Abicim petshoptakilere fazla güvenme bence onların amacı para kazanmak.. Sendeki motor yeterli olur 2 3 litrelik bir bidon ve benim aldığım malzemelerden seç sana motorsuz olduğu için 50 lira gibi bir fiyat çıkar sanırım

Abi bizim pet shopçu ucuz zaten seramik,yün ve sünger var.10 w bu arda belirtiyim filtrenin gücü.

tamam zeolitle lav taşı alsan yetecek o zaman Burcu bence yeterli olur 10 watt 80 litre için ki 70 litre gibi olur sanırım su

Ağustos' Alıntı:
tamam zeolitle lav taşı alsan yetecek o zaman Burcu bence yeterli olur 10 watt 80 litre için ki 70 litre gibi olur sanırım su

Abi yünü anneme söyledim bildiğimiz yün mü diye soruyo. Elyaf ve karbon almıyım mı?

elyaf alacaksın. yün değil. lav yerine carbon alıp onu kullan bir süre bu kokuyu alıp suyu berrak tutar. ne oldu bu bendeki ürünler işi bir neticeye kavuşturalım artık. gereksiz masraf yapma.

elyaf lazım kesinlikle bana söylemedi Emre ve Cem abi ama bilmiyorum bende zeolit seramik lav taşı sünger ve elyaf olucak

cem' Alıntı:
elyaf alacaksın. yün değil. lav yerine carbon alıp onu kullan bir süre bu kokuyu alıp suyu berrak tutar. ne oldu bu bendeki ürünler işi bir neticeye kavuşturalım artık. gereksiz masraf yapma.

Abi o konuyu özel konuşalım.Şimdi kapluşlar için defterim var gizli, ona not ettim.

Ağustos' Alıntı:
elyaf lazım kesinlikle bana söylemedi Emre ve Cem abi ama bilmiyorum bende zeolit seramik lav taşı sünger ve elyaf olucak

Hani ikimizin bakım şartları farklıya ondandır belki...

Ağustos' Alıntı:
Abicim petshoptakilere fazla güvenme bence onların amacı para kazanmak.. Sendeki motor yeterli olur 2 3 litrelik bir bidon ve benim aldığım malzemelerden seç sana motorsuz olduğu için 50 lira gibi bir fiyat çıkar sanırım

bana da dıs fıltre lazım^^

Gizem ben yapıcam çok yakın zamanda istersen o zaman incelersin beğenirsen yaparsın kendin çok zor değil yapması ama tabiki emek zaman ve para istiyor

Karbon olan filtrede lav yada substrat olmaz. Yaşarcan arıtma kullandığı için için zaten karbon gerekmiyor. Ama Burcu nun koku sorunu olduğu için öncelikle yararlı-zararlı tüm bakterileri yok etmesi için Cem ona karbon öneriyor.

Vitamin neden alıyorsun Burcu? Sende mineral yem yok mu?

AEK' Alıntı:
Karbon olan filtrede lav yada substrat olmaz. Yaşarcan arıtma kullandığı için için zaten karbon gerekmiyor. Ama Burcu nun koku sorunu olduğu için öncelikle yararlı-zararlı tüm bakterileri yok etmesi için Cem ona karbon öneriyor.

Vitamin neden alıyorsun Burcu? Sende mineral yem yok mu?

Mineral siparişi vericektim adama sordum bir daha ki aya söyle dedi de o yüzden.

Burcu o zaman sen karbon alacaksın ama daha sonradan değiştirirsin lavla

Tamam o zaman vitaminle idare et ama deep fix alma.

Kaliteli bir ürün değil. Sera yada jbl bulsan iyi olur. Juen de var.

Geri