Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alligator Snapping Turtle

beremi

Bronz 4 Üye
Merhaba arkadaşlar iiraz araştırma sonucunda bulabildim fakat param cıkısmadı bende sizlerle paylaşmak istedim ilgilenen var sa ilanı takip edebilir müthiş canlılar :D 
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-surungenler-diger-cinsler-alligator-snapping-turtle-193014524/detay

Alligator un ne kadar büyüdüğüne baktınız mı ? yetişkinlerine ve canlı yem yanı etle beslendiğini biliyorsunuzdur umarım. ?

bu hayvan akvaryumda beslenmez. ve tehlikeli bir türdür. boyu yarım metreyi geçiyor. göl gibi derin sularda dipte yaşar.

böyle şeylere hep bi merakım olmuştur cok pokemon izledim zamanında hep ondan oluyor bunlar :D

Bu merak; türü araştırmak bilgi edinmek tanımak amaçlı kullanılırsa faydalı olabilir diye düşünüyorum.

arkadaşlar yeni konu nasıl açılır yardımcı olabilirmisiniz

açacağın konu ile ilgili ana konuya girip mesajların bitiminde sağ alt köşede mavi kutucuğa basacaksın oradan yeni konu açılır.

Geri