Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alt kabuğu normal mi? (resimli)

zgzoid

Altın 2 Üye
Merhaba, benim kapluşlar hiç kabuk atmadı.Üst kabukları normal gözüküyor.Ancak alt kabukta kararmalar var.Bu normal midir? Boyları yaklaşık 6 cm.

mailto:/2s9dkhw.jpg
mailto:/1zek3kx.jpg
mailto:/r7sqbr.jpg

Cvp: Alt kabuğu normal mi? (resimli)

mesut hepsi normal hayvan büyüyor. büyüdükçe o desenler kaybolup komple siyah olacak.

Kabuklarda sorun yok. Akvaryum ortamında kabuklar malesef genelde üstte kalıyor. Bu arada hayvanlar erkek çıkarsa şaşırmam.

Cvp: RE: Alt kabuğu normal mi? (resimli)

AEK' Alıntı:
Kabuklarda sorun yok. Akvaryum ortamında kabuklar malesef genelde üstte kalıyor. Bu arada hayvanlar erkek çıkarsa şaşırmam.

Neden öyle dediniz Emre Bey?:)

Yorumlarınız için teşekkürler. Hiç kaşınma ve kabuk sorunu olmadı o yüzden sordum.

Cvp: RE: Alt kabuğu normal mi? (resimli)

zgzoid' Alıntı:
AEK' Alıntı:

Neden öyle dediniz Emre Bey?:)

Yorumlarınız için teşekkürler. Hiç kaşınma ve kabuk sorunu olmadı o yüzden sordum.

Cinsiyet konusu içinse soru kuyrukları ve anüs durumları sanki erkek olacaklarını belli ediyor. Ama tabi kesinlik için daha beklemek gerekecek.

Kabuklar genelde kaşınsa dahi zor atılıyor. Üst üste biniyorlar. Benimkilerde kaşıntı bakımından fazla aktif değiller.

Geri