[font=.SF UI Text][font=.SFUIText]Merhaba. Öncelikle forumunuza, verdiğiniz bilgilere teşekkürler. Benim gibi yeni başlayanlar için çok iyi bir kaynak oldu. Bir süre önce hiç aklımda yokken su kaplumbağası edinmiş oldum. Gökten indi desem yeridir
. Kaplumbağa bana 'ölüm fanusu' diye tabir edilen plastik kapla geldi, yanında bir kutu yemiyle. Yemi de 'tırt' markaymış bunu sonradan fark ettim. Yemini ilk günlerde verdiğim anda yiyordu. Ama sonra hiç yemez oldu. Sadece bir gün pişmiş et verdim onu yedi. Zararı olur korkusuyla daha vermedim. Bulunduğu yeri sevmiyor diye düşündüm akvaryum araştırdım bir haftaya elimde olacak. Ve netten sera raffy p, raffy ı, sera mineral sipariş ettim. Onlar da hafta içinde bana ulaşmış olur. Sera'lar elime ulaşana kadar yaklaşık bir haftadır aç kalmış olacak. Bu konuda içim hiç rahat değil. Baktığım zaman bir sağlık problemi görünmüyor. Hareketli, görünümünde bir sıkıntı yok. Ama işte bildiğiniz aç. Birkaç gün ne verebilirim, ne yiyebilir önerirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. [/font][/font]