Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ankara buluşması

antifbyigit

Bordo Bereli
Ariadaşlar büyük ihtimal Istanbul buluşnası düzenlenecek bizde Ankaradaki katılımcı sayısına göre düzenleyelim Ankaradaki buluşmaya kimler gelir. :)

Cvp: Ankara buluşnası

Ömür, Deniz otobüsüne atla gel İstanbula :)

O da olur Emin bey ama İstanbul bu belli olmaz Trafiğidir vs. geldiğimde orda olmazsanız sırf bununla ilgili konu doldururum forma haberiniz olsun:D

Vallah hiç kullanmadım ama gidip gelenler 1.5 saatte bostancıya geliyoruz diyorlardı :) Ben yıllarca 1.5 saatte kocaeli'ye gidip geldim üniversiteye :)

Neyse bu konuyu kirletmeyelim, kusura bakmayın :)

gün gelsin bakalım Emin bey malum hava durumu iş durumu vs.. çok değişik şartlar var..Bu İstanbul'da buluşma konusu benide sevindirdi.Trafik konusunda kastım kara yolunda yani florya gibi bi yerde buluşma olursa akşama anca gelirim gibime gelio:)

RE: Ankara buluşnası

Bide Ankaradada yapalım Arzu abla vs. var Ankarada da buluşula bilir.

Aslında 15 tatilde olursa belki gelebilirm bi kaç günlüne istanbula karşıyakada olmassa eğer. :) Ama Ankarada katılımcı olmassa.

ankara katılımvı sayısı az olursa gelin istanbul'a ne kadar kalabalık o kadar iyi zaten sömestra denk getireceğiz

umarım katılımcı sayısı fazla olur :)
umarım sizde ankaradan katılımcı toplayabilirsiniz :)

Cvp: Ankara buluşması

Bir ara Ankara'da ki üye sayımız epeyce fazlaydı.Fakat aktif olan kimse kalmadı.

Eğer böyle bir buluşma isteniyorsa çoğunluğu bulmamız lazım.Gelmek isteyenler varsa bu başlıktan yazsınlar.

Yiğit olmadı ikimiz oturur abla kardeş yemek yeriz :)

Hiç davet eden yok belki geleceğim ben :p

Eksik kalma Emre yeter ki gel :D
Sanki yabancısın davet bekliyorsun :p

4 kişi olduk daha olsa iyidi aslında mümkünmü bilmem ama Ankarada olanlar günü birlik elma dağa kayağa gidebiliriz ben tek yada ailemle gelirim diğerlerini bilmem onlarda arkadaşlarıyla aileleriyle gelebilirler daha hoş olur hem sohpet çok iyi olur orda. :D

Elmadağa gelemem bak :) Çok uzak orası. Buluşma düzenlenicekse katılım açısından daha makul yerlerin seçilmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Ankaraya 18 kilometre katılımcı fazla olursa küçük bir servis ayarlanır yada arabayla gelecekler belli bir bölgeden başka üyeleride ala bilir ama herkez gelemeye bilir dediğiniz gibi bazıları için zor ola bilir onu detaylı konuşmak lazım.

Bende onun için daha makul bir yer olsun diyorum :) Mesela kızılay meydanında ykm önünde buluşulabilir. Oradan bir cafeye falan geçilir.

Genelde forum buluşmaları bir programa yöneliktir mesala saat 1 de buluşulacak 1.30 da bilmemne kafade yemek yenecek saat 3 te biryere gidip bişey yapılacak felan gibi. Kızılay Avm açıldı orda 7 boyutlu sinema lazer arena var sinema var mı bilmiyorum.Lazer arenaya girmek istemeye bilirsiniz belki :D

Geri