Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ankara buluşması

Cvp: Ankara buluşması

Yiğiy bey eğer toplanılacaksa bu zaten programsız olmaz :) Bir yer ve saat belirlemek gerek. Sonra da yapılan programa göre hareket etmek gerek :) Yani eğlenceli bir program yapılabilir. Arkadaşlarda fikirlerini söylerse ona göre bir değerlendirme yapılabilir. Elmadağa gitmek haricinde makul fikirler :D

Tamam şimdi tam bi katılımcı belirliyelim ben sen Arzu abla Emre kardeşimiz başka bulmak lazım :D

Başka da katılacaklar varsa da zaten aktif olunca bu konuyu görür. Bakalım umarım yeterli çoğunluk sağlanır :)

Ben de arkadaşımla gelirim büyük ihtimalle :)

buluşma tarihinde ankara da olursam bende katılmak isterim:)

Sömestr tatilinde yaparız büyük ihtimalle gelebilirseniz seviniriz :)

Yiğit aslında Elmadağ harika olabilir :D
Araba ile ulaşımı kolay fakat katılımcı sayısı düşecektir.

Tunalı, Bahçeli veya Kızılay gibi merkezlerden birisinde buluşmamız sanki daha doğru olacaktır.

Evet arzu abla ben bu sömestır gidecem arkadaşlarımla sende arkadaşlarını topla gidelim. :D

Geri