Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ankara grubu ortak alınacak ürünler.

cem

Süper Moderatör
Yönetici
Ankarada bulunan arkadaşlar ürün alımı konusunda çoğaldığı için bu konuyu açtım. Arkadaşlar juenpetten bir takım ürünler alıcam. Ekipman almak isteyenler bu siteye girip istedikleri ürünlerin ismi ve kodunu yazarak bana yollasınlar. Havale yoluyla alıcam havale parasını ben ödeyecem. Size sadece ürünün ederi düşüyor. Kızılay gibi ortak bulaşacağımız bir yerde elden teslimatı yaparım. İsteyenler bu konu altında yazsınlar.

Cvp: Ankara grubu ortak alınacak ürünler.

Juenden kredi kartı ile de alışveriş yapılıyor. Kredi kartıyla alışveriş yapmak istemeyenler için güzel bir alternatif olabilir.

ben kredi kartı kullanmayı sevmiyorum internette, ne olur ne olmaz. virusler her yerde geziniyor.

Ben kredi kartı kullanıyorum bir sorun olmuyor. Ama çekimser davrananlar için havale iyi bir alternatif.

çarşamba siparişi veriyorum. o gün öğlene kadar ürün almak isteyen bildirsin.

ben kaplumbağa yemi lazım

0 530 252 72 93 alım yaparsanız haberim olsn

Geri