Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ankara içi tam takım akvaryum ve kaplumbağa

necro06

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar 1 yıl once başladığım bu hobiye çeşitli nedenlerden dolayı bitirmek zorundayım. O yüzden elimdeki ekipmanları değerinden dahada ucuza sahiplendircem. altta bilgileri paylaşıyorum ;

EHEIM 2006 IC FILTRE
ATMAN 220 V IC FILTRE
AQUARIUM 100 WAT DERECELI ISITICI
DOLPHIN 50 WATT ISITICI
5 KG BEYAZ SILIS KUM
DERECE
ÜÇ PARCALI DEKORATIF KAYA
İKİ PARÇALI DEKORATIF KAYA
BALIK YAKALAMA KEPCESI
DEEP AKVARYUM TEMİZLEYICI
DIP ÇEKME APARATI
GLORUX MAVI FLORASAN
KAPLUMBAGALAR ICIN ISE ;
UVB REPTI GLU 5.0 LAMBA
ECOLITE HALOSOFT AMPUL
MAX 60 WATT E27 DUYLU MASA LAMBASI
MAX 40 WATT E27 DUYLU MASA LAMBASI
KABUK SERTLESTIRICI DAMLA

resimleri görmek isteyen arkadaşlar için ilanımın linkini atıyorum, yasakmı bilmiyorum ama arkadaşların resmi görmek acısından atıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-bu-firsat-kacmaz-dolu-dolu-193302906/detay/

iyi satışlar. kabuk sertleştirici damla zararlı üründür. onu çöpe atmalısın. diğer ürünler ihtiyacı olan arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Fazla kullanmadim bende onu duruyo öyle. Teşekkür ederim isine yarayan arkadaslar icin cok uygun yazdım fiyati

Günceldir arkadaşlar ihtiyacı olanlar icin kacırılmayacak set.
kaplumbağalar gitmeden ürünleri ayrı ayrı satamam bunuda belirteyim bu arada.
alacak kişiye kaplumbağalarımıda vericem
biri 1 yaşında 9.5 cm
diğeri 7 aylık 8 cm.

Cvp: Ankara içi tam takım akvaryum ve kaplumbağa

GUNCELDIR ARKADAŞLAR ILGILENENLERE DUYRULUR.

Geri