Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ankara

Kaanbnci

Bronz 1 Üye
Ankarada merkezi yerlerde
Mango koku, silis kum, sera raffy p ve metilen mavisini ucuza alabilecegim petshopcilar nerede var merkezi yerler tercihimdir avm lerde olur

Ankaradakiler daha doğrusu petshoplar okkalı kazık atar. Netten almak daha karlıdır. Yarı fiyatına alırsın ve çeşit çoktur. Kaplumbağa satışı yasaklandıktan sonra mal alımını durdurdular ve yeterli ürün kalmadı. Pazarlık konusunda sağlam isen bir ihtimal ellerindeki maldan kurtulmak için indirim yapabilirler.

Abi mango kokunu gidip al dedin ya o yuzden gitmisken hepsini alayim dedim

Kökü en sağlam görerek almalı. Diğerleri ise alınacak gibi değil. Ben ilk dönemler sera raffy royali 85 tl'ye almıştım. Nette baktım 36 tl. Ondan sonra daha da almadım.

Cvp: RE: Ankara

cem' Alıntı:
Kökü en sağlam görerek almalı. Diğerleri ise alınacak gibi değil. Ben ilk dönemler sera raffy royali 85 tl'ye almıştım. Nette baktım 36 tl. Ondan sonra daha da almadım.

anladım abi teşekkür ederim bilgilendirme için

Abi mango kokunu aldim
Silis kumun kg ina 6 lira metilen mavisine 9 lira dedi bende almadim almayarak iyi yaptigimi dusunuyorum

6 lira çok. Juende 800 gramlık poşette olduğu halde yine ucuz. Piyasada markasızlar 2 tl'den fazla etmez.
mailto:/Product/vitasand-dogal-silis-akvaryum-kumu-800-gr-0-7-mm-/JPM013104

Metilen mavisinin ismi nedir ?

Sormadim abi sadece fiyatini sordum internette 2-3 liraya gormustum o yuzden vazgectim onu almaktan, internetten siparis verirken alicam onuda

Juende 150 tl'lik mal alımında ağırlık ne olursa olsun ücretsizdir. Alacağın başka ürünlerde varsa hepsinin toplamına göre limiti geçersen istediğin kadar al.

Ben diğer ürünlerle 44 kg kum aldım. Para ödemedim.

Diğer sitelere de bak daha düşük limitli ücretsiz kargo gönderisi yapan vardır.

Cvp: RE: Ankara

cem' Alıntı:
Juende 150 tl'lik mal alımında ağırlık ne olursa olsun ücretsizdir. Alacağın başka ürünlerde varsa hepsinin toplamına göre limiti geçersen istediğin kadar al.

Ben diğer ürünlerle 44 kg kum aldım. Para ödemedim.

Diğer sitelere de bak daha düşük limitli ücretsiz kargo gönderisi yapan vardır.

abi juende metilen mavisi bulamadım ya baska 3ünü aynı siteden alabileceğim site var mı

Metilen o fiyata uygun deep fix dezopur en pahalısı. 15-20 tl civarda gidiyor.

İyi. O dezopurdan biraz daha seyretilmişi ama bio-ichtyo ile aynıdır. Onu da kullanabilirsin. Geçen sene bir petshopta 14 tl'ye satıldığını görmüştüm.

Bayat olmasın. Ya da açılmış. 3 tl bedava

Eski yada açıksa içindeki alkol uçar mavilik kalır.

Geri