Mücteba Kalkan
Yeni Üye
Ankara Akyurt'ta yaşıyorum. Ankara'da sahiplendirmek isteyenler ulaşırsa sevinirim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ankara Akyurt'ta yaşıyorum. Ankara'da sahiplendirmek isteyenler ulaşırsa
Merhaba benim 2 aset bir dişi bir erkek 14 yaşında var. Bunlar zaten 60-70 yıl yaşar hasta olmazlarsa ilgilenşrseniz yazın bana. 5052182045Ankara Akyurt'ta yaşıyorum. Ankara'da sahiplendirmek isteyenler ulaşırsa sevinirim
Gerekli tüm donanıma sahip sistemde bu türün ömürleri 30 ila 35 yıldır ama çok nadiri 30 yaşını görür.Merhaba benim 2 aset bir dişi bir erkek 14 yaşında var. Bunlar zaten 60-70 yıl yaşar hasta olmazlarsa ilgilenşrseniz yazın bana. 5052182045
merhaba ben sahiplenmek isterim. kac yasinda acaba ve bir saglik sorunu var mi?
MGerekli tüm donanıma sahip sistemde bu türün ömürleri 30 ila 35 yıldır ama çok nadiri 30 yaşını görür.
yani tabi ki iyi bakımla yaşarlar da dediğiniz gibi 30 yıl makul olur yoksa miras bırakırsınızGerekli tüm donanıma sahip sistemde bu türün ömürleri 30 ila 35 yıldır ama çok nadiri 30 yaşını görür.