Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Anlamadığım Bulanıklık

SfBayyurt

Taç 5 Üye
Filtreyi temizledikten sonra dahi gecmedi bulaniklik arkadaşlar neden acaba?
Mango cok boyuyor cikartmayi dusunuyorum
Bu bulaniklik nasil bi anda cikar anlam veremedim

Cvp: Anlamadığım Bulanıklık

bulanıklıktan kastın sararma ise mango daha salınımı tamamlamamış. tekrar bir tur daha kaynatıp suyunu bırakmasını sağlayabilirsin. yarım saat 40 dakika kadar kaynat. filtreyi temizlemen su rengini açmaz. doğrudan su değişimi ile açılır.

Aslinda sararma degil Cem sudaki berraklik kayboldu filtreyi temizledim dun ama hala ayni
Bi anda olan sey bu..Pislikten desem degil hem filtre temizlendi hem de su eklemesi yaptim 10 litre kadar ama faydasi olmadi

silis kum kullanıyorsan hayvan kumu eşelerken havalandırıyor bu da tozları kaldırıyor. diğer sebep derilerin uçuşması. ya da yem artıklarının.

Önceden de deri ve yem artigi oluyordu filtre temizlenince su berraklaşiyordu ama bu sefer bulaniklik geçmedi hala ayni ve sanki su pislik içindeymiş gibi geliyor bi süre daha iç filtreyle devam etmek zorundayim içim de rahat degil şimdi sorundan dolayı
Metileni ne kadar sürede bir damlatayim bu arada Cem temizlik için?

dış filtre kullanmayacaksan damlatabilirsin. su hacmi ne kadar ?

haftada bir 4 damla su değişimi sonrasına denk getirmeye çalış

Geri