Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Anne Terliğine Koruma

Önceden izlemiştim çocuklarla köpeklerrin arasındaki bağ çok daha derin özellike koruyuculuk konusunda

Rottweiler çok korumacı oluyorlar ilerde evim ve durumum el verirse kesinlikle sahiplenirim

Çok güzel. Karşısındaki güçlüde olsa zayıfın yanında nasıl dik duruyorlar.

Cvp: Anne Terliğine Koruma

terlik bir şey mi takunya zamanından geldim ben küçükler bilmez tabanı tahta olan terlikler. ilkokuldayken annemin boyu yetmezdi ve yakalayamazdı ama atıcılık konusunda uzmandı. az yerimi morartmadı hani.

Rotlari bende cok seviyorum cok yakin bi arkadasimin vardi cokda iyi anlasiyoduk bigun oyun oynarken bana saldirdi ozamandan beri tirsiyormm :)

Tahta tabanı düşünemiyorum bile :) annelerin uzmanlık alani zaten bakmadan atsalar bile isabet eder :)

Onlar güdümlü Neslihan. Yengemin kuzenimi isabet ettiremediğini görmedim. Kaçarken kuzenim o kadar yön değiştiriyordu ama kaçamıyordu. Köşeyi dönen terlik olurmu ya. Kapıdan sekip isabet ediyordu :)

Köşeyi dönen terlik :haha: Bazen çok komik oluyorsunuz :D

neslihan senin anlaşılan güdümlü terlikten haberin yok. :smile: o dönem soğuk savaş yıllarıydı. teknoloji casus silahları konusunda en üst noktadaydı. ne dönemdi be !!!

o terliklerden biri benim başımda kırıldı ama bi 10 yıl falan kullanıldı yani :) rottlar en korumacı köpek diye geçiyor yanlış bir hareket yaptıysan ondan saldırmış olabilir gizem

Yok gerçekten. :smile: Ne yalan söyleyim ben terlik vakasi yaşamadım.

Geri