Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

antivirüs

filozof

Altın 2 Üye
Katılım
16 Şub 2009
Mesajlar
299
Bilgisayarıma geçen hafta format attırdım fakat hala eski haline dönmeye başlıyor antivirüs vardı ama internete girmemi engelliyordu

Nod32 - ayarları bir türlü değiştirilemiyor
Avast - kurulmuyor
Kaspersky - kurulmuyor
Norton - linkini bulamıyorum

Sağlam linki olan veya önerisi olan var mı
 
bilgisayara format attıysanız istediğiniz antivirüsü kurabılırsınz.. bence tekrar düzgün bi şekilde format atmayı deneyın bazen format atarken veya attıktan sonra tekrar windows kurulurken görünmeyen hatalar oluşabılıyor. Kaspersky kullanmanız virüsü bulmanıza yardımcı olabılır ama süreklı kullanımda pc yi yavaşlatabılır eğer ram'ınız düşükse kaspeerskayı kurun pc nizi baştan sona taratın virüs varsa temizleyin ve kasperskyı silip daha rahat bi antivirüs kurun derim.. Ayrıca pc nizin yavaşlığı format esnasında harddisk inizde oluşan manyetik çiziklerden de kaynaklanabılır.. format attıldıktan sonra pc hızlıdır fakat 3-5 bişey yükledikten sonra yavaşlığı net olarak farkedebilirsiniz.. Kolay gelsin..
 
antivirüs programları devamlı tarama yaptığından açık olduğunda bilgisayarı yavaşlatır bence siz haftada 1 ve ya 2 kere programı açın ve bilgisayarınızı taratın hem bilgisayarınızın performansı düşmemiş olur hemde bilgisayarınız korunur.. program olarak size Kasperskyi öneririm..
 
valla öyle bir virüs var ki antivirüsün setup unu açınca kapatıyor
 
Geri
Üst