Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!banukuyu' Alıntı:tam herşey hazir demiştim bu çıktı inanamıyorum iki tane ısıtıcı var evde, tetrayi akvaryumu büyüttüğüm için almıştım özellikle belirtip suyu ısıtmadii için demiştim.. Suyu kaç litre yapmalıyım bu ısıtıcıyi kullanabilmek için..
sulo43' Alıntı:kutunun üzerinde bir açıklama vardır mutlaka. kaç litreler arasında kullanıldıgıyla ilgili
banukuyu' Alıntı:yani boşu boşuna akvaryum almış oldum 125 litre akvaryum var kullanamıyorum ısıtıcı yüzünden.. Bi ısıtıcı daha hiç sanmıyorum babamin tamam diceini diğerlerine o kadar para verdim çöpe gidiyo.. Iki ısıtıcıyı da taksam saçmalık mi olur yapabilir miyim öyle bisey
sulo43' Alıntı:bence bir zararı olmaz ama bu sadece "bence" bu konuda daha ilgili ve tecrübeli kişilerin cevap vermesini beklemek daha uygun olur. ama bi sorun olacagını sanmıyorum. ısıtıcılar termostatlıysa. kurunun ustunde herhangi bir ibare yer almıyormu ?