Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arka ayaklar dışarıda

Ely

Yeni Üye
Merhaba, ben yeni bir üyeyim ve arkadaşımın hediyesi ile ilk defa su kaplumbağası besliyorum 5 saat filan olmuştur. Kendisi suyun dışında uyuyor ve kafasını dışarıya çok çıkarıyor. Birde arka ayaklarını çıkarabildiği kadar çıkarmış.ve hala uyuyor. Bunda bir gariplik var mı merak ettim... Birde ışığa tepki veriyor gözüü açmadan kafasını ışığın olduğu yere uzatıyor.

Şimdiden teşekkürler...

Cvp: Arka ayaklar dışarıda

Galiba Kapluşunuzu ölüm fanusunda besliyorsunuz , En kısa zamanda onu bir akvaryuma geçirmelisiniz akvaryumda kuru alan , ısıtıcı , filtre , ve kuru alan lambasının olması lazım yoksa kaplumbağanız %100 hasta olur ve onu kaybedersiniz , Onların ana vatanları amerika o yüzden su sıcaklıkları 26-29 derece olması lazım kuru alan ısısıda 30-32 derece olması lazım. Lütfen en kısa zamanda bir akvaryuma geçin.

bu hareketleri ısınma amaçlı yapıyor. arka ayaklarını uzatması ki biz buna balerin hareketi diyoruz en rahat halleridir bu. deve boynu lambanız varsa fazla ısı vermeyecek şekilde üzerine getirerek uygun sıcaklıkta ısınmasını sağlayın ve yakın zamanda forumu inceleyerek gerekli ekipmanları temin edin.

Büyük ihtimalle ölüm fanusunda besliyorsunuz. Açıkcası ölüm fanusunda beslenen bir kaplumbağanın güneşlenme hareketleri yapması beni çok şaşırttı. Cem beyin dediği gibi bir an önce forumu araştırıp nelere ihtiyacınız olduğunu bulsanız iyi edersiniz.

Geri